Något nytt, något gammalt, något blått och öh, böcker

Okej, efter YTTERLIGARE ett massive fail från Strava där den vägrar att ha koll på cirka något alls när jag cyklar så skall jag nu testa MapMyRide. Förhoppningsvis är den svaret på alla mina böner osv, men jag lär ju skriva något om den här sedan när jag har fått testa lite.

Nåväl. Igår satt jag 90 minuter på biblioteket (Malmö Stadsbibliotek, så himla fint!) och läste körkortsteori. Hann väl en sisådär 70 sidor eller så i boken, men jag fokuserar ju mer på att verkligen hårdläsa och försöka plocka upp kunskapen + göra anteckningar snarare än att ta mig igenom boken i normal hastighet, så :)

tumblr_noyukj9Uja1swv52fo1_1280

Väldigt inspirerande plats, och så himla fint att sitta rakt i solskenet och titta ut på naturen mellan varven när jag lät hjärnan smälta vad jag just läst.

Problemet är bara att hur mysig omgivning jag än har (bibblan) eller hur mycket jag än romantiserar pluggandet så är jag så djävla trött på det. Och då har jag knappt ens börjat :P Jag var inget fan av pluggande i skolan heller, men där hänger inte betygen (som för den delen var väldigt bra :)) på liv eller död vilket det kan göra när det kommer till trafikregler och att ha koll på vad man gör som förare :P Men jag fixar detta, no worries :)

Har även tagit hem en sådan där teori/test-app som jag pillade lite på innan jag gick hemåt efter min studiesession igår. Jag fick underkänt på första provet jag lulztestade (19/30 poäng – körde inte ett helt prov :)) men det spelar ju ingen roll alls. Det ger mig mest en överblick över vad jag kommer att behöva plugga extra på. Tydligen har jag god koll på skyltar och stadskörning, t.ex. Det handlar nog väldigt mycket om tur också, det känns ju som att många svar var ”Äh vafan klicka på något bara” även fast jag försökte att tänka över varje svar. Jaja, sluttjatat om det :)

Screenshot_2015-05-26-17-54-54

Idag har jag dubbellektion på körskolan, vi kommer att fortsätta där jag har hållit mig fast de senaste typ sex lektionerna; stadskörning och köra efter anvisningar. Ledorden är ta det lugnt, planera i förväg, ha bra uppsikt runtom bilen, var beredd inför obevakade/bevakade övergångsställen och korsningar. Jag var lite hetsig när jag körde i måndags; överlag gick det bra, men jag hetsar för mycket. Kör lite för stressat. Jag hoppas att det främst berodde på att det var första körtillfället på över en månad och inte att jag plötsligt blivit en vårdslös förare :/

i can haz writes books?

i can haz writes books?

Och, till allas förvåning – främst min egen! – så bestämde jag mig för att spela innebandy idag och har därför med mig träningskläder och hela tjofräset. Jag har inte spelat innebandy sedan slutet av Augusti när jag fick ont, så vi får se hur det går. Eftersom vi med mig som spelare blir 9 pers så innebär det 4+5 i lagen och då finns det ju utrymme för mig att gå av och avsluta ifall jag skulle känna av att jag får ont. Woop! Jag har ju saknat detta. Jag gillar innebandy. Jag är taggad! Så håll alla era tummar för mig att jag inte får ont, pls <3

Hejsvej!