May the 4th be with you!

Mängden ilska och frustration som uppstår när man inte kan somna en söndagkväll. I vanlig ordning, alltså. Den här gången med krypningar och värk i hela kroppen, because why not? Okej, värken och krypningarna är ju en kvardröjande effekt av milen jag sprang i lördags, men i kombination med att inte kunna somna så var jag till slut nära att gå upp och leta alkohol i spritskåpet för att se ifall det kunde få mig att somna. Jag gjorde inte det, dock. Jag låg kvar och stirrade i taket och ville gråta och försökte balansera kroppsvärmen genom att dra upp och av täcket åt höger och vänster. ARGH.

NÅVÄL.

2015-05-04_07.50.43

Jag lyckades inte springa mer än strax över 2,5km innan stopp i lördags, men jag tog mig runt hela spåret (10,6k) på 82 minuter och det kändes ändå som en bra tid. Jag har ju nu något att jobba på att förbättra, och DET är inte fy skam! :)

Planer för veckan är att träna intervaller på onsdag+fredag+söndag. Annars ser veckan ut såhär:

Måndag: SOVA. DÖ. MÖRDA NÅGON. Vilket som.
Tisdag: Halkan på körskolan + tvättid efter jobb
Onsdag: Skyddsrond + träna intervaller
Torsdag: Utbildning hos Unionen i Helsingborg hela dagen
Fredag: Vanlig arbetsdag + träna intervaller, Supernaturalmaraton
Lördag: Gräsänkehelg. Fixa balkongen, städa, Supernaturalmaraton
Söndag: Gräsänkehelg. Träna intervaller + Supernaturalmaraton

Men ja. En klart dålig start på veckan – nu djävlar kan det ju bara bli bättre!

Helgen har varit väldigt bra. Långhelger är alltid superbäst! Utöver Näsetloppet så har vi roat oss åt att skratta tills vi gråter åt stönande tennisspelare i Virtua Tennis 2009 (och även åt att emellanåt hojta ”Release the ass-kraken!” när någon av de små pixelgubbarna har haft alldeles för mycket asscrack synlig genom byxor (??) Vi har även bevittnat ett så kallat ”polskt slottsbygge” i något skumt spel som Martin tagit hem gratis på Xbox One under lördagen – klart högt underhållningsvärde i sådant, skall ni veta :)

För övrigt: IDAG ÄR SISTA DAGEN FÖR ATT DEKLARERA! Glöm inte det :)