Valborg

487207_3909930786121_512163791_n

En välbehövd sovmorgon, en god frukost och nu lite Youtube innan jag skall slänga ner kläder und stuff i min väska och ge mig utför dörren. ÄNTLIGEN MARTINHELG. Herregud vad jag har saknat den här knipsiga nörden jag kallar pojkvän.

Så. Valborg. Som ni kanske vet sedan tidigare valborgsposter så är det alltså idag tre år sedan jag och Martin träffades för första gången, på en fest där jag fått i mig en flaska rötjut (Motörhead Shiraz), var sjukt bortkommen och satt och sjöng med i mupparna-videos på Youtube. Sedan hittade han mig på Facebook ett par veckor senare och inledde en konversation som jag var ganska försiktig och skeptisk till, haha. Jag vet inte hur fasen han orkade försöka fortsätta prata med mig men jag är galet tacksam över att ha den här underbara och awesomebästa killen i mitt liv. Det var en hel del aspekter av mitt liv som gick från helvete till himmel över sommaren 2012, och Martin var en av dem. Älsk.

Men ja. Jag har köpt med mig ett par fåniga och inte särskilt viktiga presenter till honom (alltså typ tråkiga saker han behöver? + en snygg sak) men det är mer för att jag gillar att köpa presenter åt honom än för att jag tycker att vi skall fira ”Dagen vi första gången möttes” liksom. Vi har ju en treårsdag att fira senare i sommar så det får ju bli där vi lägger krutet istället :)

På lördag kommer jag att som bekant ge mig på att försöka springa 10,5 km – håll alla era tummar för mig! Jag återkommer någongång under söndagen eller måndagen och berättar hur det gick, och för er som är vänner med mig på Facebook så får ni säkert en uppdatering tidigare än så. Wow, privilegiet. Hett. osv.

Ni får ha en riktigt bra Valborg, oavsett ifall ni inleder nya relationer, kastar något gammalt på elden eller bara super skallen av er med vänner.