En annan har ju varit uppe sedan innan fem

PhotoGrid_1427178617563

Dagen inleddes med ett gympass där jag körde löpband, roddmaskin, crunches och hopprep. Ökade vikten till 25 kg (från 20) på roddmaskinen och körde lite färre sets istället. Det känns i ryggen, kan jag hälsa… Mina ben lär ju dö under dagen efter mina minuter med hopprepet, haha. Skall komma igång lite mer på allvar med hopprepet tänkte jag, det är bra träning och man får starka ben :)

Sedan blev det dusch osv innan promenad i regnet till kontoret. Inget pollen idag – yay regn! Å andra sidan hade jag uppskattat om det hade varit mindre blött och mindre kallt ute, men man kan inte få allt. Solsken innebär allergibesvär, regn innebär blöta men bättre mående.

Idag har jag körlektion – efter denna har jag 9 tillfällen kvar att boka (vilket motsvarar 4,5 körtillfälle eftersom jag försöker köra dubbla pass varje gång) och efter det behöver jag köpa till typ 10 lektioner till, eller vad de nu kan tänkas rekommendera. Efter dagens lektion finns inte en enda ledig lektion i kalendern – jag kollar minst en gång om dagen ifall det har kommit upp något ledigt tillfälle jag kan knipa, men dessvärre inte. Dangit.

Under mitt lite oplanerade uppehåll från körlektioner så kommer jag att gå all-in på teoristudier istället. Det är en bra grej att använda tiden till, om man säger så.

okej men alltså träningsvärken/värken jag börjar få i nacke och rygg nu? helvete. 

NÅVÄL. Jobb jobb. Om tre dagar fyller jag år.
wow. such age. much old. so birthday. very congratulations.