För 170:- är jag inte ens säker på ifall jag kan förvänta mig att den skall ha rätt färg

DSC_0596

Senaste säsongen av RPDR är bara enormt förvirrande. Det har nu gått fyra avsnitt och det finns fortfarande ingen riktigt röd tråd genom detta. De recaps jag följer är av samma åsikt; det hela är väldigt, väldigt märkligt. Gårdagens elimination var bara enormt fel (ep04) och, well, jag vet inte. Vad händer ens?

Två dagar tills jag fyller gammalare (det är ett ord nu shutup) och jag försöker mest få ordning på saker och ting. Gårdagens övningskörning var blandat bra och dåligt men de dåliga grejerna var ganska jättedåliga (imo) så jag vetefan alltså. Just nu känns det på sätt och vis skönt att det blir lite uppehåll i körandet, trots att jag borde sörja att jag inte har fler lektioner bokade just nu. Jag hoppas att jag och Martin kan komma igång med lite övningskörande igen så att jag kanske kan komma ifatt där lärarna tycker att jag borde vara. Sedan måste jag ju djupdyka ner i teoristudierna också, så att jag slipper bekymra mig över vad som är rätt och fel hela tiden.

Inget morgongymmande idag, men jag har en lös plan på att sticka utåt Bulltofta efter jobbet och springa i backar igen. Det behöver inte vara mer avancerat än så, liksom :) Jag har dock träningsvärk i magen efter gårdagens crunches, men det är ju bara att räkna med. Det kommer jag liksom att ha nu i början :P Springer jag i backar idag kommer jag att ha stela rumpmuskler imorgon, så ;)

Idag efter jobb skall jag hämta ut ett paket på posten. Jag är till 90% säker på att det är klänningen jag köpt för 170:- på eBay som jag tänkte ha på Procera Emmy Awards om en månad – och jag är så djävla nyfiken på vad det är jag har köpt! Jag tror inte för fem öre att den ser ut som på bilderna, om vi säger så. 170:- för en kinakopia? Mmmmyes :D Får se ifall jag fotodokumenterar den senare, om den inte är helt åt helvete så tänkte jag väl kanske inte dela med mig av hur den ser ut förrän jag har kunnat ha den på mig på den festen, liksom. Inget tjuvkikande osv ;D Men om den är helt uppåt väggarna fel och oanvändbar så kommer ni att få se den vs. hur den påstods se ut, ok? :)

Men ja. Planer för dagen: Jobba, hämta klänning, springa i backar, skypemöte med lajvare jag skall leka med i höst. Hepp!