Nej.

13

Vi tar en gammal bild här också. Det är alltid roligt. Här är jag med svart hår och lugg under min rockabilly-period. Jag var, öh, 21 på den tiden? :)

Idag är en dag som hade kunnat vara bättre. Jag har en oerhörd mensvärk och mina djävla värktabletter hjälper inte ALLS. Jag förstår inte varför de hjälpte när jag precis fick dem men nu inte har någon effekt över huvud taget? Fan också. Det innebär att jag helt enkelt får försöka stå ut med att jobba under de dagar jag har så ont att jag mår illa och vill gråta, för inte fan kan jag vara hemma två dagar i månaden bara sådär. Argh. Igår hade brösten svullnat upp och gjorde skitont också. Alltså, VERKLIGEN skitont.

Jag minns när jag gick hem från jobbet på lunchen en gång, där jag jobbade förut och bodde 10 minuter från jobbet, bara för att byta till sport-bh för att se ifall det skulle hjälpa. Det gjorde det inte.

Jag är bara så förbannat trött på allt detta ont. Hjärnan går ner på halvfart, allt är dimmigt och suddigt och segt. Det går inte att vara pigg och hurtig och snabbtänkt just nu, för allt verkar behöva processas genom min skrikande kropp först. Hej. Skitbra. Tack.

Nåväl.

Jag har fortfarande träningsvärk efter lördagens backlöpning, men det är bra grejer. Okej att ben och rumpa värker, men det innebär också att jag tränat muskler jag inte har gjort så mycket åt tidigare. Fler backar, alltså! Inte idag, idag tänker jag kanske gå ut till Emporia och köpa en födelsedagspresent åt Alex och sedan skall jag leka med min nya mobiltelefon som jag skall hämta ut på hemvägen. Men imorgon, kanske. Eller nä, imorgon skall jag tvätta och övningsköra och se på RPDR S7E03, så det blir morgongymmande och inte så mycket mer. Det här med tid, hörni??

Onsdag. Backar. It’s a date! …såvida det inte regnar, för då kommer jag att halka ner istället. Backfan är alltså superbrant och täckt av jord och halt gräs, jag tänker inte ge mig på den ifall det är blött och djävligt för det kommer att sluta illa :P

Söndagskvällen ägnades åt att titta på de två första filmerna i Hunger Games-trilogin. Jag fastnade direkt! Jag har undvikit dem pga de är så djävla upphaussade och det gör mig alltid skeptisk, men i det här fallet förstår jag faktiskt hysterin kring dem. Jag märker dock att jag nog gärna skulle läsa böckerna, för filmerna verkar väldigt slaktade – vilket Martin senare bekräftade. Klassikern :P

Okok. Jobba vidare. Håller vädret och jag inte går under av mensvärk under dagen blir det långpromenad till Emporia senare. Har jag tillräckligt roligt med min nya mobiltelefon kanske jag återkommer under kvällen. Annars får ni ha lite sympati för någon som har sjukt djävla ont idag så hörs vi imorgon. Tjipp.