Musik från förr

Lyssnar på Täss’on nainen av Hedningarna och plötsligt är jag 16 år gammal och sitter hemma i solskenet i köket med en skiva jag lånat på skolbiblioteket (eftersom de lånade ut både cd-skivor och böcker) och lyssnar på TRÄ-skivan för första gången. Inte visste jag då att det skulle vara en sådan där kärlek vid första ögonkastet-grej.

Och apropå musik från förr så skall tydligen Inkubus Sukkubus spela i Malmö om tre veckor och jag är lite ledsen för Martin fyller år den helgen och det finns ju inte en chans att jag struntar i hans födelsedag eller vårt påskfirande för att få se Inkubus Sukkubus, men fan vad jag önskar att de skulle ha lagt sin spelning veckan efter istället… Jag har lyssnat på Inkubus Sukkubus i 16 år nu och är fortfarande sådär barnsligt förtjust i dem. Dålig timing, helt enkelt. Jag hoppas sannerligen att det kommer fler chanser att få se Inkubus Sukkubus live.

_1

En artonårig Carina, iklädd Idas blåa korsett. Jag hade ju en likadan, men min var svart :)

 

Idag har jag sjuk träningsvärk i rumpan eftersom jag gav mig på att springa i djävligt branta uppförsbackar igår. Bra träning dock. Gör jag detta lite oftare så kommer jag ju att ha snygg rumpa på nolltid ;)

Nu skall jag duscha och chilla på soffan, sedan blir det nog en promenad och/eller lite film.

Ensamhelger = tråkiga helger.