Jahapp

Screen Shot 2014-05-06 at 09.04.20

En väldigt trevlig helg avslutades igår kväll när jag trött och seg efter fyra timmars bussresa stövlade inför dörren. Tog ett kvällssnack och kikade på lite Project Runway och sydde lite och sedan kom jag i säng och försökte somna. Klassisk söndagsskit, dock: Det tog mig över två timmar innan jag somnade, och sedan drömde jag lättare mardrömmar under större delen av natten. Sådant där ni vet när man vaknar och det står två män i sovrummet och stirrar på en? Sedan vaknade jag på riktigt och visste inte om det var dröm eller verklighet att det varit folk där. Dröm, såklart. Ibland är det dock svårt att skilja på, när man är nyvaken.

Segt imorse, men lyckades ändå ta mig upp och ta en dusch och ta på mig kläder OCH ta fram saker jag tänkte sälja på Tradera. Om jag får tummen ur, det vill säga. Men steg ett togs imorse när jag nyvaket irrade runt i lägenheten och ryckte i garderobsdörrar. Sådant man gör, tydligen.

Inga särskilda planer för veckan utöver tvättid imorgon och körlektion tidigt på onsdag morgon (7:45-9:10). Det fungerar det med, ibland är det skönt att ha en lite mindre fullsmockad vecka så att man istället kan ägna tid åt att städa av lite hemma och eventuellt lyckas få upp lite skit på Tradera ;) (steg två, dårå)

Det var väl vad jag hade att bjuda på idag :D Så djävla inspirerad/inspirerande :P