Mitt namn till trots så ogillar jag skarpt blodångest

Jag i onsdags

Jag i onsdags

Jag igår

Jag igår

God morgon!

Ett par dagars radioskugga över bloggen, men jag har legat död på soffan sedan jag kom hem från jobbet i onsdags och inte riktigt klarat av att sitta upp förrän typ igår. Idag är jag på jobbet igen, yay! INGET gör mig så rastlös som att ligga ensam hemma sjuk och inte ha någon att prata med. Inte för att jag pratar så hemskt mycket på jobbet på dagarna, men det är liksom ändå social interaktion. Woop.

Jag vaknade en kvart före larmet imorse av en väldigt påfrestande mardröm där jag och mamma och två randoms försökte ta oss undan från zombies som jagade oss kring något nybygge, där vi tog oss upp på stora pelare av trä men zombierna klättrade efter och vi hade egentligen stora djävla yxor men mamma hade inte tagit dem med sig trots att jag tog fram dem till henne precis innan det var försent, så vi satt där med små djävla pennknivar och väldigt korta machetes och försökte slå dem ifrån oss. Det var så fruktansvärt blodigt, och allt var så förtvivlat och desperat. En zombie lyckades jag knuffa ner en TV-apparat på så att den krossade honom, men allt detta BLOD.

Det påminde mig om en dröm jag hade för över 10 år sedan där jag var tvungen att försvara mig mot en man genom att krossa en vinflaska och hugga honom i bröstet upprepade gånger. Där vaknade jag med ett ryck av att jag satte mig upp och flämtade rakt ut (så att jag skrämde upp P, som låg bredvid och sov).

Nattens dröm var bara svår att ta sig ur. Jag vaknade efter en stunds konflikt och sedan blev jag liggande med mobiltelefonen en stund innan jag var såpass balanserad att jag kunde gå ur sängen.

Obra. Jag hade mardröm häromnatten också men den minns jag inte längre. Jag vet bara att jag verkligen saknade Martin när jag vaknade och att jag hade behövt få kura ihop mig mot hans rygg en stund för att återgå till normalt mående igen. Jag är glad att jag nu har glömt bort drömmen, för jag minns att den hauntade mig större delen av dagen.

HU!

Anyhoooo det är typ vårväder ute. På riktigt! Det var fyra grader varmt när jag gick till jobbet imorse och solen sken hela dagen igår och just nu ligger den och myser utanför fönstret. SOLSKEN. SÅ DJÄVLA BRA. Kan vi behålla solen här nu? Jag lovar att jag inte behöver några sju star-urar för att det skall räknas som vår. Ok, bra.

Den här veckan:

Tisdag: massage, woooo! SÅ DJÄVLA BRA GREJER.
Onsdag: körlektion – första sedan förrförra veckan. Bokade av båda lektionerna jag hade förra veckan pga sjukdom.
Torsdag: firar 2,5 år med Martin + tvättid
Fredag: MARTIN KOMMER HIT ♥♥♥♥♥

Typ så. Hoppas att ni får en trevlig måndag och slipper blodiga mardrömmar <3