Det går framåt :)

tumblr_njkn4tHd3Y1swv52fo1_540

6 veckor med bra ätande och en aning träning. 80/20, liksom. Det saknas numera fem centimeter kring midjan, mina lår nuddar inte längre varandra när jag går och mina kläder har börjat sitta lösare – vilket även inkluderar de leggings jag har på mig idag. Hepp. Jag kan dock offra mig på en ny garderob om det innebär en bättre kropp och bättre hälsa, om vi säger så ;)

Onsdag. Jag har körlektion idag, och sedan har jag lite saker att göra innan det är dags att gå till sängs. Igår fick jag massage och det var fruktansvärt välbehövt, så även om jag nu är lite öm i axlar och rygg idag så var det sååå värt det. Vi kommer att börja kunna boka massage på kontoret nu inom en snar framtid, så jag ser fram emot lite mer regelbunden omsorg för min rygg ;)

Solen har skinit sedan i söndags och det gör mig så hjärteglad. Jag har ingen sorg i hjärtat alls, det är bara solsken och hundvalpar och squeee~ och det är cirka en av de bästa känslorna. Jag blir så låg av allt mörker under vinterhalvåret så de här första väldigt soliga dagarna är underbarast. I synnerhet när det fortfarande är sol och ljust ute när jag går hem från jobb? Dagarna blir längre! Love it :D

Jag hade tänkt morgongymma idag men när klockan ringde så skrek hela kroppen åt mig att somna om och gå upp en timme senare, och jag valde att idag lyssna på min kropp. Man får lära sig att skilja på lathet och faktiskt behov av ytterligare vila. Idag hade morgongymmande varit en dålig idé, så kroppen fick vila istället. Kejrå.

Ohwell, det var väl det. Hejsvej på er, hoppas att ni har en bra och fin och solig dag ni också!

1 svar på ”Det går framåt :)

  1. Hej! Eftersom jag såg att du håller på att ta körkort vill jag tipsa om vår körkortsapp iKörkort. Den har superbetyg på både App Store och Googple Play och innehåller precis allt man måste kunna för att klara teoriprovet. Så gör den även pluggandet väldigt, väldigt mycket roligare och enklare också :) Lycka till och ha det fint!

Kommentarer är stängda.