God middag :)

hemmaEn bild från julen för två år sedan. Bra grejer.

HEJ! Nu är det ju inte ett morgoninlägg i vanlig ordning utan ett efter-lunchen-inlägg, men det fungerar ju kanske det också?

Martin kom ÄNTLIGEN igår. Har ju inte sett honom på två veckor och det är länge, åh så länge. Nu har vi tre veckor ihop och det känns så djävla fint. Vi trallade iväg till ÖoB för att fixa ett par grejer till julklappsspelet och han är så himla rolig – jag stod och skrattade åt riktigt idiotsaker och herredjävlars vad jag älskar honom. Sedan åt vi kvällsmat och jag sprang vändor ner till tvättstugan medan han spelade datorspel (jag spelade också datorspel emellanåt) och sedan fastnade vi på Youtube där vi kollade på videos med Remi Gailliard och alla hans idiotpåhitt och så åt vi lussekatter som inte alls var något att ha (torra och luftiga istället för saftiga och mumsiga) och sedan sov vi.

Idag skall jag fixa ett par julklappar på stan efter jobbet och sedan är jag typ klar med alla julklappsinköp och det är ju hur bra som helst :D

Jag har i stort sett hela rösten tillbaka (jag har dock fortfarande en viss heshet när jag talar) och jag håller hostandet till ett minimum. Nio dagar tog det denna vända men nu verkar det helt klart gå i rätt riktning. Jag har dock ställt in och flyttat fram morgondagens rollspelande eftersom jag pga förkylningsepisoden hamnade långt bak i all form av planläggning och det stressar mig. Jag hade jättegärna haft en skön spelkväll med tjejerna och ätit kladdkaka och julmysat, men nu får jag mysa med Martin istället och det är ju minst lika bra det ♥

Ricard har upplyst mig att den nya stavningen av ”design” är ”desaine” och det låter väl rimligt.

Just nu är det julplaylisten, funderingar på att överge Spotify för Xbox Music (som verkar sju resor bättre) och ett försök att reda i lite trassliga tickets jag har plockat på mig. Jag är i vanlig ordning lite stressad över att året snart tar slut och att jag har årets sista arbetsdag på fredag, men allt är ju kvar när jag kommer tillbaka 2015 så jag försöker att inte bli för brydd över det. Jag har ganska bra grepp om vad jag vill hinna åstadkomma innan jag lämnar för året på fredag, och det är bra grej. Det gör det lättare att jobba i rätt riktning :)