The sounds of a dying giraffe

Screen Shot 2014-05-26 at 08.22.44

En väldigt konstig grej är att en stor del amerikaner inte alls verkar förstå skillnaden mellan att vara bisexuell och polyamorös. Det är väldigt märkligt. Det ena är inte relaterat till det andra. Det är en enorm skillnad mellan a och b. Liksom …what?

Det var en märklig sak att inleda måndagsmorgonens inlägg med, jag inser det. Det var mest bara en mindre relaterad reflektion efter en tråd jag läste på Facebook. Folk förvirrar mig ibland. Om jag stöter på en term jag inte förstår så kommer jag i första hand att söka upp informationen och inte ens i andra hand göra en röv av mig själv på ett offentligt forum för att jag inte orkat educate myself. SÅ VAR DET MED DET.

Jag jobbar hemifrån idag, eftersom jag fortfarande är lite lätt snurrig och allmänt snorig, men imorgon tänker jag djävlar i mig vara på kontoret – wild horses couldn’t pull me away och så vidare. Idag sitter jag alltså på en hård stol vid mitt köksbord, iklädd min giraffkigurumi och lyssnar på Rammstein. Skall strax knö en macka i munnen och sedan kolla upp vad jag kan åstadkomma hemifrån idag. I värsta fall får jag ta fram och lista ALLT jag kan roa mig med under resten av veckan när jag har fri tillgång till vår labbutrustning. Det löser sig :)

Jag drömde dåligt och vaknade med en viss ångest och oro över att drömmen skulle ha varit sann. Det handlade om en person jag inte gärna vill ha med att göra som hade blivit anställd att jobba hos oss på malmökontoret – detta trots att jag (irl) har påtalat att det är en person vi verkligen inte vill ha hos oss. De tänkte placera personen i samma rum som jag och spaam sitter i, och det var bara så sjukt jobbigt allting.

Nåväl. Måndagsmorgon och sista arbetsveckan (för mig) detta år. Dags att sätta igång på allvar, med andra ord :)

PS: MARTIN KOMMER IDAG! DS.