Bah, humbug!

Vi kan väl inleda med att säga att trots goda intentioner och tidig sänggång (släckte lampan innan 22, tänkte gå upp 05) så har jag sovit cirka INGET under natten och trots att jag just nu är ganska okej så kommer jag snart att krascha totalt. Släng in att jag fortfarande är superförkyld och mest av allt bara vill ligga i badkaret och titta på TV-serier så förstår ni kanske hur läget är just nu. Vi lämnar det därhän, jag ville mest varna för eventuell gnällighet under resten av inlägget/dagen.

Idag har jag tvättid och tänkte mellan loppen ner till tvättstugan ägna mig åt att städa + träna. Kroppen överraskar mig och just nu är det ganska mycket såhär:

f1s2mVilket som. Eller både och, vem vet. Jag har tappat bort mitt måttband (skrällen…) så jag har ingen möjlighet att kontrollera midjemåttet (jag kan hälsa att ”mäta midjan med garn” + ”mäta garnstycket med tumstock” inte riktigt ger ett bra resultat, mvh) men spegelbilden börjar se djävligt bra ut. Det sitter så oerhört mycket i huvudet, om jag skall vara ärlig.

Grejen är den också att man bör liksom spendera mer tid åt att stå naken/i underkläder framför spegeln och liksom älska det man ser. Faktiskt. Ju bekvämare man är med sig själv och sin kropp desto bättre kommer man att må, oavsett om man gör ändringar eller ej. Det är jätteviktigt. Det är dagens läxa ni får av mig: Stå naken framför en helkroppsspegel och uppskatta er själva. Jag räknar med rapport under morgondagen :)

Jag tror att jag hittade vad jag vill ge Rigmor i julklapp, nu skall jag mest bara komma på hur det skall presenteras. Liksom. Eh. Jag kan vara lite mer utförlig rörande detta i framtiden, men eftersom Rigmor har länk till min blogg så vill jag inte riktigt skriva vad det handlar om IFALL hon skulle råka smyga förbi här just nu ;)

ORKA VARA SJUK. Om två dagar har vi julfest i Varberg, och då har vi tillgång till Kurorten SPA och jag tänker fanimig bada. Halsen får ge med sig tills dess (vilket den mest troligt kommer att göra, med tanke på hur mycket bättre söndagen var än lördagen) (men gnåh hela mitt huvud är fullt av moln just nu -_-) (också en bidragande faktor till ”svårt att sova”: att ha halsen full av hosta som vill ut men jag vill ju inte hosta jag vill SOVA) (mvh) eller så låtsas jag om inget och gör vad jag vill ÄNDÅ. Ha!

okej, arbetsdag. OCH! RuPaul har släppt preview på alla kommande queens till S7, så jag måste slänga mig på och inspektera det också :D Woop!