En tidig tisdag

DSC_0185

Min hals gör fortfarande ont och allt är egentligen ganska jobbigt, men jag försöker att inte alls tänka på det så gott det går. Jag är på jobb idag också, fast jag egentligen förmodligen skulle tjäna på att vara hemma. Jag kanske borde ha stannat hemma igår. MEN STRUNTA I DET NU ÄR JAG PÅ JOBB. Halleluja.

Spenderade åter igen en liten stund åt att stirra på mig själv i spegeln. Jag tror inte att mitt midjemått har ändrats, däremot har väldigt mycket av hur jag ser på mig själv ändrats. Man börjar uppskatta sin kropp på ett helt annat sätt när man börjar inse vad den är kapabel till. Jag tränade lite lätt igår. Ett roddpass igen, 30 minuter. Tog det dock lugnare än under tidigare pass och var hela tiden noggrann med att känna efter hur kroppen mådde. Det gick bra, det har ju inte förvärrat läget något. Jag går fortfarande åt friskare, även fast jag inledde detta inlägg med att klaga lite :P

Jag har sovit inatt. Jag tror att jag har sovit utan avbrott, men jag är osäker. Jag försöker tänka tillbaka på natten och jag vet inte ifall jag har studsat, legat vaken eller bara drömt. Hur som haver känner jag mig i alla fall piggare idag än jag gjorde igår, och det är vad som räknas kan jag nog tycka :)

Det är 15 dagar kvar till jul och jag är fast någonstans mellan superstress och apati. Det blir så. Jag borde ha haft allt färdigstädat till första advent men annat kom i vägen och sedan dess har jag inte lyckats färdigställa något. Jag skall gå hem vid tresnåret idag (började jobba klockan sex) och sedan är planen att få färdigt så mycket jag kan. Imorgon är jag i Varberg hela dagen fram till efter midnatt (årliga julfesten!) och på torsdag vill jag ha så lite kvar att göra som möjligt är. På fredag eller lördag eller söndag eller måndag kommer Martin, och då vill jag att allt skall vara färdigstädat och pyntat och bra. Jag vill inte behöva göra sådant när han är här, det finns annat att syssla med då <3

Hinner jag så skall jag dra ett pass rodd idag också. Jag vill hålla igång, vara konsekvent med det. Blir det ingen rodd idag och ingen imorgon och ingen i helgen så blir det så dåligt. Bättre att ta på sig att göra det så ofta man kan. Jag vill ju ha någon form av träning fem dagar i veckan. Svårare när Martin är här, jag blir så nervös om jag tränar inför publik, haha. I värsta fall får jag sätta mig i sovrummet och ro medan han spelar TV-spel, det fungerar ju det också.

Nåväl. Har en del att fixa på jobb innan jag skall skippa hemåt idag. Ni får ha en bra dag! :) (och gjorde ni läxan ni fick..? :))