Klor och klappar

tumblr_ne5w07if631swv52fo1_1280

Jag var ju alltså och SIMMADE igår, för första gången sedan typ januari :) Körde 20 längder = 1 km, vilket kändes bra, men djävlar i min låda vad jag var trött i armarna efteråt haha :D Idag är jag lite stel i nacken, men det är ju inte så märkligt att det känns av i kroppen – trots att det är low-impact osv.

Idag händer cirka allt på gång för först har jag jobb, sedan har jag sista teorilektionen på körskolan, sedan har jag spelsession med rollspelsgruppen OCH typ innan allt detta (bortsett från jobb) så kommer Martin. Och min present till honom borde komma idag eller imorgon men jag kan inte hämta den förrän imorgon pga fullspäckat schema. Dock, efter idag, så kommer inte teorilektionerna att trassla till det på onsdagar längre så det blir ju lite mer andrum i fortsättningen :)

Det är 55 dagar till julafton och jag funderar på att beställa den första julklappen idag. Prisskillnaden mellan att köpa den från Amazon och att enligt Prisjakt beställa den från billigaste stället i Sverige är typ tusen spänn. Alltså seriöst??? Skärpning Sverige!

Jag har haft med mig lunchlåda två dagar i rad nu och det känns jättebra :) Skall försöka komma igång och få med mig mer mat hemifrån – jag spar både tid och pengar på det, plus att det sätter igång lite mer kreativitet eftersom jag behöver finurla ut maträtter som fungerar både som kvällsmat och som uppvärmd lunch dagen efter (alternativt kall mat, typ pastasallad :)) Jag har ju fått receptet på mammas smörgåstårta så skall ge den ett försök vid tillfälle också, jag tror att den inte är jättedyr att göra och sedan räcker den till fyra-fem måltider och det är ju nice :) Enda problemet med den smörgåstårtan är att den inte är optimal att frysa in, så det gäller att vilja äta den fem måltider i rad ;) Skall även baka mer tacopaj osv. PLANER, folket! :)

Det var nog cirka allt jag hade att säga just nu. Tjipp och wog!