:)

IMG_20141027_221504

Igår var en bra dag!  :)

Jag spontanköpte en grej till Martin som ”regnig dag”-present och strax efter att jag skickade till honom på telefonen och berättade det så ringde han upp mig och berättade att han har köpt 2 kilo av typ världens bästa entrecote???? Man ba HUR SKALL JAG KUNNA KONCENTRERA MIG PÅ JOBBET NÄR DU RINGER OCH SÄGER SÅDANT omg men det gick bra ändå. Däremot så var jag sådär sprudlande glad ett bra tag efteråt pga cirka världens finaste förhållande där vi spontanköper fina saker åt varandra. NÖJD.

Idag har jag med min badkläder och såvida typ inte mina ben ramlar av så SKALL jag gå och simma efter jobb idag. Det är HELT OKEJ att tjata på mig under dagen att jag skall gå och simma, jag försöker att minimera risken för att jag skall lyckas slippa undan detta pga vet hur djävla bra jag kommer att må ifall jag bara kommer iväg och simmar lite.

För övrigt lade jag i mer henna igår och nu är jag sådär galet toksnygg igen, sådär som man bara kan vara när man inte har hårrötter av avvikande färg som sticker ut från skalpen på en. *~MAGI~*

Martin dyker upp imorgon istället för idag och det blir en liten krock av halva mitt liv på en gång där när jag först skall på sista teorilektionen och sedan har spelkväll med mitt rollspelsgäng men jag hoppas hinna med att få krama lite på min pojkvän också, och jag tror att vi kommer att runda av och sluta spela senast nio typ. Vi får se. Det blir bra, oavsett vad :)

Och jag försöker just nu efterleva den budget jag har satt upp för mig själv och igår lät jag bli både att köpa glögg OCH att köpa jordgubbar pga var inte planerade inköp och det hade spräckt budgeten. Kände mig typ världsbäst efteråt för att jag inte föll för frestelsen, men tänker att det finns gott om tid att dricka glögg sedan så jag får avvakta lite och inte spontanköpa sådant bara för att jag hade dödscravings på det förra veckan :)

Min spontantpresent till Martin spräckte ju budgeten lite grann även den, men håller jag mig efter vad jag har räknat på från och med nu så kommer jag att täcka upp den kostnaden utan större problem. CHALLENGE ACCEPTED.

Nu skall jag fortsätta med mitt så får ni ha en bra dag :)

ps vill dock köpa ett gäng sådana här? så fina! :D