Det brinner i armarna men jag gillar det

DSC_0309

Vi ställde in rollspelandet igår eftersom Linnea var sjuk – med en så liten grupp känns det jättetrist om någon missar fyra timmars spel, så vi avgjorde gemensamt att vi hellre skjuter upp det till nästa spelmöte istället och kör på då istället :)

Efter att teorilektionen (fjärde och sista) på körskolan var slut igår så haltade jag lite ynkligt hemåt, eftersom typ ”kulan” i högra höften bestämt sig för att börja strula. Så, med ben som klickade emot varandra med en molande smärta vid varje steg kom jag till sist inför dörren och fick krama på min fina Knipsmeister som satt och spelade tv-spel på min soffa :) Vi åt lite kvällsmat, jag tog en dusch och sedan spelade jag Decay Part 2 medan han jobbade en liten stund (tänkte att det var bra att passa på att spela medan Martin var här, det är lite läskigt att spela när man är ensam hemma haha :D) och dockdjäveln lyckades såklart skrämma mig vid i alla fall ett tillfälle. Eep. Sedan spelade Martin typ världens bästa Transformersspel och jag såg på, och sedan lade vi oss och sov.

Idag hinner vi umgås lite mer efter jobbet, vilket blir trevligt och bra. På hemvägen skall jag inom Systembolaget samt Panduro, och någongång innan lunch idag tänkte jag ge mig på att försöka springa ett varv rung Pildammsparken trots att jag a) har ont i höften och b) har träningsvärk i cirka ALLA kroppar sedan jag simmade häromdagen. Har dock bestämt mig för att jag tänker simma igen nästa tisdag – det känns som en bra tisdagsworkout :) Får se ifall jag lyckas hålla igång med det – och ifall jag får ont i höften varje gång jag gör det…

Men ja, det var väl en ganska bra sammanfattning av livet sedan igår. Hepp! :D