Snygg x1000 men svag x100

starwars

Onsdag! En allt mer påtaglig insikt om att jag om ett par timmar kommer att ha svårt att lyfta armarna efter gårdagens BB-pass som fokuserade på armar och mage. En väldigt påtaglig insikt att jag har enormt starka ben som klarar en djävla massa, men att jag behöver sätta en oerhörd fokus på armar och magmuskler i fortsättningen, för det där var fan inte vackert någonstans. Och vad gör jag åt mina handleder när jag skall lyckas genomföra ett helt pass där jag skall placera i stort sett hela min kroppsvikt på händerna? Det är inte helt bra.

Ni som följt bloggen länge kanske minns för ett par år sedan när båda mina handleder i stort sett helt och hållet lade av och jag fick göra uppehåll i cirka ALLT i livet för att kunna överleva från dag till dag utan att ha förlamande smärta i handlederna cirka HELA TIDEN? Yeah, det har ju gått över, det blev bra igen – men jag har inte helt återhämtade handleder utan märker ofta av att de börjar värka när jag minst anar det. Försökte häromdagen hitta mina handledsstöd för att ha på mig när jag sov, men jag har tydligen gömt dem för de låg inte på sin plats i hallen. Anyhoo; jag när en stark förhoppning om att mitt gymmande kommer att åstadkomma friskare och starkare handleder. Är jag helt ute och cyklar där eller är det doable?

Håret är nyhennat och All Is Well. Det är märkligt hur mitt utseendebaserade självförtroende ökar cirka tusen gånger så fort mina blonda hårrötter är dolda i henna. Klart bra grej det där. Instant boost. Jag är så djävla snygg i rött hår :)

Dagens BB-pass är ”Cardio Shaper”, vilket mest går ut på att jag skall stå och stampa snabbt som satan på golvet i 20 minuter. Typ. :D Funderar på att slänga in ett par armhävningar i det hela också, eftersom jag uppenbarligen behöver snabb attention på armmusklerna (se första paragrafen ↑) men får se hur pigg jag är :P

Såatteh… det var det. Hej svej, ha en bra dag! :)