Shall I compare thee to a japanese toilet

DSC_0857_1

God morgon, och hej på er! Nu är jag tillbaka från Japan med allt vad det innebär av bakvänd jetlag och ett enormt sug efter salt. Igår vaknade jag klockan halv sex och var pigg och imorse vaknade jag fem och var dödsvaken så jag satte mig vid datorn en sväng innan det var dags att göra sig iordning för jobb. Snällaste Alex och Olof gav mig ESO (Elder Scrolls Online) i födelsedagspresent så skapade min karaktär imorse och var supernöjd över att upptäcka att namnet jag ville ha var lediga. Skall därmed göra en karaktär och spika mitt namn #2 när jag kommer hem från jobb idag, så har jag båda de namnen jag vill ha och allt är frid och fröjd :)

Jag har köpt massor av spännande saker, tagit massor av bilder (ni som följt på instagram har ju sett en del av det hela :)) och har tittat på och gjort en hel del roligheter, men jag orkar inte skriva något om det just *nu* så ha lite tålamod så skall jag försöka få upp en bättre redovisning över Japan så fort jag har en sekund till övers. Just nu är jag mitt i att packa upp/spela ESO/brodera en jacka jag köpte igår, och ni vet ju hur jag är när jag får dödspepp på något ;)

Dock vill jag härmed ta tillfället i akt och säga följande:
Svenska toaletter – ni pratar inte med mig, ni har inte sätesvärmare, ni sprutar inte kallvatten på mig, ni gör inte spolljud för att dölja eventuella toalettbestyr och ni har inte en dold spolknapp man kan få leta i minuter efter – FYFAN VAD JAG HAR SAKNAT ER. Så skönt att komma in på toaletten på flygplatsen i måndags efter att vi landat i Kastrup och få använda en riktig toalett som har de enda funktioner jag bryr mig om ♥

Som ni kanske noterar på OOTD-bilden här ovan (och t-shirten är från barnavdelningen på H&M för er som undrar) så är den dagen med min D90 – vi köpte minneskort med wifianslutning i Japan (sådana här) och djävlar vad fint det är! Så länge jag orkar släpa runt på kameran så kommer ni alltså framöver att få lite fler vettiga bilder här och mycket färre grusiga mobilkamerabilder. Huzzah!

1 svar på ”Shall I compare thee to a japanese toilet

  1. Det där med toaletterna i Japan verkar vara en hel vetenskap, undrar om jag skulle överleva ett besök på en sådan…

Kommentarer är stängda.