Kameran älskar inte mig men jag älskar den

DSC_0863_1

Godmorgon! Det supersnygga kamerabandet ni ser på bilden här ovan köpte jag i Japan. Det kostade typ 50:-, tyckte jag att det var värt. Hade ett vanligt Nikon-band tidigare – det som kom på köpet med kameran – men jag blev glad när jag hittade en hel avdelning med kameraprylar på BIC Camera i Ikkebukoro så det köptes både band, minneskort (som nämnt igår) och lite annat snajdigt för att göra kameran glad och som ny. Wohoo!

Imorse när larmet ringde insåg jag med fasa varför min telefon låg ute i vardagsrummet hos Martin i tisdags när jag vaknade. HAN HAR BYTT MIN LARMSIGNAL. Och inte till vad som helst heller, utan till världshistoriens jobbigaste varuhusjingel! ARgh argh argh. Han fick lite buttra meddelanden på Whatsapp och jag har inte ens dåligt samvete för huruvida jag kanske väckte honom eller ej. HAN FÖRTJÄNADE ATT VÄCKAS. Djävla låt. Han spelade alltså den upprepade gånger DAGLIGEN i Japan, för att han tycker att den är kul -_- Knöl.

Men hörni, vilken djävla skillnad det är i kvalitet på OOTD-bilderna nu alltså. Jag har inte ens insett hur djävla rälig mobilkameran är, och så nu är plötsligt allt knivskarpt och behöver inte ens redigeras?!?!?! Eyefi ♥♥♥ Så bra!

Nåväl. Jag har jobb att göra. Är ensam i rummet idag + imorgon pga kollegan är i England på möte, så jag spelar Arcana och slipper ha hörlurar på mig. Wohoo! Är gräsänka i helgen så då blir det broderi, långpromenader och ESO :) Jag heter Kiiri i ESO ifall någon är sugen på att adda :) (eller är det accountnamnet och inte karaktärsnamnet man skall adda? I så fall är jag Voodoobunny, såklart :)) (*poke* Bonadea? :D)