Fullständigt tillfreds

20130411-112610.jpgHalv tolv gick Lotta hem igår, efter att vi suttit på soffan och kollat på japanska infomercials, koreanska språkkurser, drag queens och goth-musikvideos och druckit glögg och snackat om allt från barn och litteratur till konserter till julfirande. Vi ägnade nog en timme åt att jämföra GoT som TV-serie vs. hur det egentigen var i böckerna, haha, och vi var väldigt överrens om vad som var bra och inte. Lotta hade med sig en flaska cognacsglögg, mycket gott, och jag bjöd ju på saffranskladdkaka. Och gudars skymning vilken kaka! Den var aningens meckigare att sätta ihop än en vanlig kladdkaka (till skillnad från mitt ”äh släng allt i bunken och vispa det!” så skulle man ju blanda saker var för sig osv osv) men åååh. Den var utsökt. Om nom nom :3 Skall baka en på söndag att ta med till kontoret på måndag, tänkte jag. Decemberfika :)

Så, igår var Lotta på besök, idag kommer Martin, på måndag kommer Eva och på fredag kommer mamma. Efter att mamma åkt nästa helg kommer jag antingen att känna mig väldigt ensam, eller så kommer jag att störtnjuta av lite egentid haha ;D Men det skall bli en väldigt fin vecka det här, det känner jag på mig. Längtar sönder efter Martin, och sedan går det två veckor innan vi ses igen eftersom jag och mamma skall ha tjejhelg nästa vecka.  Mrrf. Men då har jag gott om tid att i lugn och ro sköta julklappar och sådant utan att behöva oroa mig över att han skall se saker han inte får se (än); faktum är att den här helgen är den enda innan jul då han kommer att vara hemma hos mig – resten av månaden kommer vi att träffas hos honom. Det ni!

INGET kan peppa mig till att städa mer än den annalkande julen. Lägenheten är så fin just nu, så himla fin och mysig, och jag blir sådär genuint glad i själen när jag går runt i vardagsrummet och ser mig omkring. Nu skall jag bara få till samma känsla i kök och sovrum, men tänkte se ifall jag inte kan plocka lite där efter att Martin har kommit ikväll, ifall han kan offra sig på att spela lite dator/TV-spel. Vi får se. Vill inte sätta annat före honom, men vill få lite bättre ordning i sovrummet innan vi skall gå och lägga oss.

Nå, nu skall jag jobba vidare. Ni får ha en fin dag och om jag inte postar mer innan helgen så får ni ha en ruggigt trevlig helg och en trevlig Första Advent! Kram :)