Squeeee~

grönStädar för fullt, skall strax baka en kaka och sedan skall jag ränna ner på Hemköp för det låg en paket-avi inför dörren när jag kom hem förut och jag TROR (och hoppas!) att det är mina nya leggings eeeeep!

Min lägenhet är sjukt mysig, jag är oerhört tillfreds och nu är det bara två timmar tills världens bästa Lotta kommer och hälsar på! ♥ Jag hade köpt glögg åt oss men den glömde jag på kontoret, så plockade upp en flaska lättglögg när jag var på affären tidigare, vi får nöja oss med det. Det finns vin, ifall hon vill ha, och annars klarar vi nog oss finfint på julmust och lättglögg tror jag faktiskt ;)

Och det är mindre än en månad kvar till julafton och jag LÄNGTAR SÖNDER efter snö! Jag vet att jag inte alls kommer att vara nöjd när snön har legat ett par dagar veckor och jag kommer att frysa och ha blöta fötter och för fullt värja mig från glada tanter (kappan ni vet) men bara jag tänker tanken på stora tunga snöflingor som tyst faller över landskapet och lägger sig som ett täcke över staden så får jag lite hjärtsnörp och blir sådär barnsligt lycklig. Jag gillar väder, okej? :3

Nåväl. Jag har en hall att städa, ett vardagsrum att skura och en kaka att baka. Squeeee~

Ha en trevlig kväll <3