Det lackar mot jul :D

julpepp

Med mindre än en månad kvar så är det dags att börja julpeppa! Wheee~

Julpynt, julbak, julklappar, julmusik – jag blir ett litet barn igen. Martins mor gav oss varsin chokladkalender i går, yay! Får se ifall jag lyckas införskaffa någon ”vanlig” kalender också. Jag vill minnas att de bästa kalendrarna från när jag var barn – bortsett från choklad- och paketkalendern! – var de man fick från ICA och från Bamsetidningarna. Åtminstone Bamse-kalendern var ju en sådan att när man rev bort luckan så ”hände” något nytt därunder, som ändrade den stora bilden allt mer fram till julafton. Jaaa, så gillade jag TV-kalendern också! JULLOVSMORGON. Får se ifall jag har möjlighet att titta på julkalendern på TV i år, skall fundera lite på det.

Jag älskar att hitta på roliga julklappar åt folk. Har en hel lista med vad jag vill ge alla jag skall fira jul med :) Välplanerad Zombie ^_^

Hur går det för er med julklappsplaneringen? Om ni vill ha tips på roliga presenter så kan ni ju lämna en kommentar eller maila mig (zombie@voodoobunny.se), så skall jag se vad jag kan hitta :) Behöver veta vem det är till, vad personen gillar och vilken budget som gäller.

IMG_6429

 

IMG_7219