Ond, bråd död och veckoschema

20130108-211759.jpg

Kombinationen sömnig, frusen och mensvärk är det som gäller idag. Mina handleder känns svullna och är ömma, hela kroppen känns svullen och infekterad och någon okänd kollega har sedan jag gick i fredags lagt ett paket bejkon (fejk-bacon) på mitt tangentbord. ”Förvaras i högst +8°” och värmen från en MacBooks tangentbord är inte riktigt kompatibla, kan jag säga. Osäker på vad syftet var också, kontoret vet att jag a) älskar bacon och b) är hängiven karnivor, så jag antar att det var ett skämt?

Den kommande veckan ser i alla fall bra ut:

Måndag: Innebandy + fixa punktlistan jag nämnde i torsdags
Tisdag: Tvättid, färga håret + min bror kommer (KANSKE) på middag
Onsdag: Rollspel!
Torsdag: Lotta kommer och fikar ♥
Fredag: Martin kommer ♥♥♥

Typ så. I helgen skall jag julpynta, och planen är att ge sig i kast med lite lussekattsbakande :)

För övrigt fick jag denna skickad till mig på Facebook, efter att jag gillat en bekants status igår:

1457021_10152043052993130_1317882050_n

 

Jag förstår inte syftet, om jag skall vara ärlig. Om jag skulle posta ”Jag är gravid!” på Facebook så har jag flertalet vänner som skulle bli oerhört glada för min skull, och att då sedan komma dragandes med ett ”Ha lol du blev trollad!!” känns ju lite lagom osympatiskt..?

Jag tänker för övrigt inte posta en sådan status, trots att jag nu fick ett screenshot skickat till mig med uppmaningar. *rebel 4 lyfe*

Nu skall jag jobba, och snart är det nog frukost. Tror jag. Osäkert. Vi blev tillsagda att vi skall äta frukost 8 istället för 9 men folk var ganska ense om att vi skulle fortsätta frukosta vid 9, så vi får se vad som händer :)