Solkatter, böcker och stora mechar

5c56dcb8de72cbdab4abea6a4cdc04d3

 

Jag är fortfarande lite ur gängorna sedan tandläkarbesöket igår (huvudvärk + allmänt dåsig) så jag jobbar hemifrån idag. Det positiva är att jag kan slappna av, ha på mig väldigt bekväma kläder och slippa allt stim som kontoret innebär. Det negativa är att det är väldigt ensamt och jag har ingen att prata med på samma sätt. Nåväl.

Sitter just nu på soffan och funderar på att dra fram lite frukost, samtidigt som jag beundrar  det mysiga ljuset min discokula i fönstret sprider när solen ligger rakt på. Det är lite som fullmånen för mig, jag hänförs och kan inte sluta stirra på de små små solkatterna som smyger fram över väggarna. Kanske borde dra för gardinerna, haha :D

Skall ta en promenad till Willys lite senare, och införskaffa lite matvaror och stuff. Blir skönt att sträcka på benen och ta lite frisk luft också, det är alldeles för lätt hänt att man sitter still i soffhörnet med datorn och inte rör sig på hela dagen annars. Men mat och motion är viktigt det med.

Jag vaknade till två gånger under natten och kände mig JÄTTEPIGG. Den första gången var klockan 04:13 och jag tänkte först gå upp men insåg sedan att det var två timmar före alarmtiden så jag somnade om igen med gott samvete. Andra gången klockan ringde var den 05:25, vilket var en halvtimme innan alarm, så jag somnade om igen efter en stunds ambivalent velande. Blev relativt sent igår då jag först spelade MWO med Martin och hans vänner och sedan läste typ 4 kapitel i A clash of Kings. Det är inte många sidor kvar i den nu så måste införskaffa bok 3 nu innan helgen. Måste fixa inslagspapper till presenten åt Yvonne också (Martins moster, hon fyllde år förra veckan så vi skall ta med fika till henne i helgen och fira henne i efterskott) så passar på när jag är ute och rör mig att gå inom Entré och Akademibokhandeln :) Needar även ett headset så att jag slipper köra TS över mobilen; det går men det är yxigt, och jag kan inte kommunicera via Push-to-talk samtidigt som jag spelar. Kan heller inte avaktivera push-to-talk eftersom det då innebär att ALLT alla andra säger kommer att eka tillbaka i rundgång till dem. Inte helt uppskattat, tro mig :P

Om någon vill spela MWO med mig så heter jag voodoobunny :)

Utöver det har inte så mycket hänt. Jag räknar med att vara tillbaka till mitt vanliga, pigga jag imorgon. Tjipp och hej så länge!