Jag överlevde

gTSwWIz

Ja, då var jag alltså bedövad i halva ansiktet och sitter nu och inväntar obehaget som uppstår när bedövningen börjar släppa och det börjar sådär ni vet typ klia och kännas hemskt? Jomen såatteh…

Creds till Colusseumkliniken! Djävligt bra tandläkare, han är både trevlig och duktig, och bortsett från sticket när bedövningssprutan gick i så har det hela gott väldigt smärtfritt och enkelt.

Eller ja, smärtfritt… MENTAL SMÄRTA på flera nivåer. Dels pga tandläkarskräck och allmän panik över situationen, dels över att tandsköterskan började nynna på ”Ride of the Valkyries” och de båda sedan var enormt överens om att det var Star Wars-themet (???), haha. Jag kunde inte invända, jag hade käften full av verktyg. Orkade inte säga något efteråt heller, det kändes lite otrevligt.

För er som läste igår, angående Soppkök Malmö, så har det tydligen löst sig. De postade nyss på sin sida på Facebook att ärendet hade släppts, och det är ju väldigt goda nyheter!  Yay!

Nåväl. Jobba lite nu. Och försöka att inte bita mig själv i kinden. Nog för att jag gillar kött, men mitt eget bör jag nog låta bli…