Implodera

Screen Shot 2013-08-22 at 7.24.50 AM

Efter innebandyträningen igår så städade jag ju som sagt var färdigt Jolts lägenhet. Det tog ett par timmar, så runt halv åtta-åtta var jag färdig och knallade hemåt för att fixa mat. Hade vissa huvudvärkskänningar på G, men hoppades att det skulle lösa sig bara jag fick i mig lite mat och vatten. Det kändes mycket bättre efter att jag ätit (sjukt god kvällsmat för övrigt; kokt broccoli och knaperstekt bacon om nom nom) så jag gick och lade mig relativt tidigt och läste nästan ut min bok innan det var dags att släcka lyset och somna.

02:35 vaknade jag igen, av att huvudet var på väg att implodera. Hepp. Fick ta mig upp ur sängen och jaga rätt på värktabletter – som jag LYCKLIGTVIS hade hunnit packa upp och lägga på sin plats förra helgen. Sedan tog det runt en halvtimme innan jag kände av effekten och då kunde jag äntligen somna om. När klockan ringde kvart i fem så blev det bara NOPE och jag ställde om klockan till kvart i sex. Jag kan ju inte precis påstå att jag känner mig pigg och utvilad idag. Huvudet gör fortfarande lite ont, men nu är det främst pga utmattning och inte så mycket pga huvudvärk/vätskebrist. Ugh.

Det blir alltså en ganska lugn dag idag, och jag siktar på att gå till sängs tidigt ikväll. Gnåh.

Nåväl. Igår ringde jag min mommo och pratade en stund, vilket var trevligt och bra. :) Får försöka fokusera på det positiva om dagarna istället för det negativa om nätterna. Typ så.

Krams osv.