Zombie <3 Procera - 1 år idag!

528955_454597141225171_371457953_nSådär såg jag ut idag, för ett år sedan, då jag bakfull efter två utekvällar gick på vad som skulle komma att bli min och Martins första dejt. Jag letade kläder ett bra tag för att jag ville se söt och snäll ut, men till honom sade jag såklart att jag bara tagit på mig något som låg nära tillhands, haha.

Det är också ett år sedan jag började jobba för Procera, även fast det är först imorgon jag firar min egentliga första arbetsdag och så vidare. Den första juli förra året var en söndag, så.

Min mormor fyller 81 idag, så jag skall ringa henne senare under dagen. Just nu lyssnar jag på Yuki Kajiura, på bänken i köket utanför ligger muffins jag skall göra cupcakes av senare och jag har inte i närheten av så mycket träningsvärk som man skulle kunna tro efter att jag igår sprang en mil, för att jag kände för det. Ehrm. Läs träningsbloggen här ;)

Martin, min finaste kärlekskrabba: Jag älskar dig! …och jag saknar dig. Dumma helgarbete, du borde varit här istället ♥

 

1 svar på ”Zombie <3 Procera - 1 år idag!

  1. Grattis till årsdagarna!
    Sv: Du är ung och söt, jag är gammal och förbittrad, haha! Men jaa precis det där med att det liksom inte ÄR någon skillnad mellan sommaren och höst direkt när det kommer till vädret.. Då är till och med ”charmen” med årstider borta ju!

Kommentarer är stängda.