Post-Midsommar

Screen Shot 2013-06-24 at 9.56.20 AMScreen Shot 2013-06-24 at 9.56.42 AM

 

God morgon!

Här sitter jag och filosoferar över värken i mitt vänstra ben. Gick upp vid fem, gick till jobb, bytte om och sedan ut och jogga. Det gick så klart asbra, för jag är så djävla awesome. Dock verkar det ha resulterat i att vänsterbenet nu är stelt och elakt, men det lär väl gå över under tiden jag glömmer bort att jag har ont.

Midsommar var trevligt, vi åt först lunch hemma hos Martins mor tillsammans med hans moster (stekt lax med potatis och en gurk/majonnäs-sås) och sedan såg vi på ALF, spelade TV-spel och åt en gudomligt god oxfilé med Alex innan vi gick och lade oss. Midsommardagen var väldigt slö, vi drack knappt något i fredags men iochmed extraledigheten och det faktum att typ ALLT är stängt på midsommardagen så ägnade vi oss mest åt att se på film (”Robot & Frank”), lära oss om 3D-printers på Youtube och betygsätta snygga Warhammer-figurer på CoolMiniOrNot. Nördar, vi? Neejdå. Shut up.

Igår gled vi runt lite i ett köpcentrum på Frölunda torg eftersom jag var på jakt efter ett par jeans som PASSAR iochmed har gått ner två storlekar, och sedan tog vi en mysfika med min bror, hans fästmö och deras son. That’s right! Min brorson, Bobby <3

1045099_613437778674439_28060788_nSöta lilla barn! Två månader gammal, headbangade mig i ansiktet ett par gånger och satt mest och skrek, men han kräktes ialla fall inte på mig, wohoo! :)

Jag har en ny obsession:

image-1

 

Så galet gott! Om nom nom har en liter i kylen på jobb, men den är snart slut. MÅSTE KÖPA MER!

För övrigt funderar jag på att äta fisk ikväll, men vet inte riktigt hur man tillagar. Jag tänkte typ stekt lax igen, det var gott, men köper man färskt eller fruset eller HUR GÖR MAN halp!

 

2 svar på ”Post-Midsommar

  1. Köp frysta laxfiléer och tina upp genom att lägga dem i en skål med kallt vatten. Stek sedan i ett par minuter på varje sida på låg värme, typ fyran på en sexsiffrig skala. Salta och peppra. Lycka till! :)

Kommentarer är stängda.