W5R3

tumblr_m6p6sj9WhM1r6u05ro1_500

Det där är den bästa runda jag har kört hittills. Allt klaffade perfekt! Det småduggade lite när jag precis gick utför dörren, men det gav med sig ganska omedelbart. Jag sprang hela tiden under mina fem minuters uppvärmning, jag hade inga problem alls med mina running drills OCH jag lyckades springa 10 min under båda Free Form Runs! Jag kände mig så enormt tillfreds när jag var klar med den andra tiominutarn att jag sprang runt som en fotbollsstjärna ett tag och pumpade med knytnävarna i luften och sådär. Haha :D Men ååh! Så bra jag var idag! Så bra jag ÄR!

Blir så djävla nöjd när jag lyckas såhär bra :D Jag kände efter de första fem minuterna att ”oavsett hur du lyckas idag, så har du påbörjat detta bra” och jag insåg också att jag redan då hade kunnat springa vidare fem minuter till. Awesomeness! o/

W6R1 blir som sagt på måndag, tjuvtittade lite på passen och känner mig redan nu lite orolig, haha, men det skall nog gå bra det där. Hittills har de ju faktiskt inte slängt något på mig som jag inte klarat av ;)

tumblr_mnecv7cxyi1s3k421o1_500