Blåmärkt

Jag vaknade förvirrad i morse och insåg att jag mest troligt faktiskt har sovit hela natten igenom. Ingen aning hur det gick till, och jag är väl inte direkt piggare för det, men det kändes ändå skönt. Andas ut lite.

Magen är svullen och jag börjar inse att det har väldigt mycket med stress att göra. Gjorde en lista över saker jag vet stressar mig just nu och har redan hunnit beta av snart fyra punkter, så det börjar kännas bättre där också. Jag måste låta bli att hamna i det här läget. Måste reda i saker innan högen de hamnar på blir ett berg och jag börjar att ge vika för att jag inte orkar hålla det uppe. Dåligt, dåligt. Jag VET ju att jag har en förmåga att bli väldigt stressad när jag blir överväldigad – vilket sedan går över i apati, vilket inte löser något alls, så rent logiskt borde jag ju hålla efter det där bättre… Ohwell. Nu djävlar tar jag tag i det och försöker göra något åt saken!

Fick en bandyklubba i ansiktet på träningen igår så nu har jag en *vacker* lila fläck på ena sidan av överläppen, haha. Men det är sådant som händer – jag är mest förvånad att det inte har hänt tidigare med tanke på hur hetsigt spel det är mellan varven. :)

Nu skall jag stressa vidare och se hur många av mina punkter jag hinner få löst under dagen. Kram och så vidare!

ostara