Water off a duck’s back

ina

 

”Det åskar!” utbrister alla mina Facebookvänner i Malmö och jag surar för jag har inte hört ett enda muller sedan jag gick upp för snart två timmar sedan. Vad fan! Däremot fick jag mig en väldigt blöt promenad genom ösregnet när jag gick till jobbet förut. Inget som är något direkt problem för mig, jag har inget emot regn, men mina skor är i tunt tyg så de är lagom genomsura just nu och står på tork här bredvid medan jag värmer fötterna i mina zombietofflor.

Det luktade ljuvligt när jag gick till jobbet i regnet. Blöt asfalt, blöt jord, blöta blommor. Underbara ljuvliga. Nöjd! Benen mina är kalla och blöta dock, jag har ju bara kjol och strumpbyxor på mig så det kom lite väl mycket vatten på benen.

Nu kommer en jump och efter den så blir det RuPaul’s Drag Race spoilers, så om ni inte har sett sista avsnittet så är det ju en bra idé att INTE klicka vidare här nu…

tumblr_mmew7xJ6JQ1r3wmvqo1_500

tumblr_mmew7xJ6JQ1r3wmvqo2_500

 DETTA!

Yesss yesss yesssssss! Satt och höll för ögonen, haha, jag var så nervös att någon annan skulle vinna. Men icke! Det var finaste bästaste underbaraste Jinkx som vann! Så sjukt nöjd just nu, hon förtjänade verkligen att vinna!

Nu ligger ju sjukt mycket i editen av serien, det är jag medveten om. Men Jinkx har ändå varit en väldigt genuin person från dag ett – inget onödigt djävla drama och har alltid hållit huvudet högt och gjort allt hon skall på en djävligt hög nivå. Om ni ser säsong 5 så kan ni väl inte annat än att hålla med om att Jinkx har ÄGT i ett antal utmaningar, även om hon inte vunnit alla? :) (Ja, jag är Jinkx-fangirl, so sue me!)

Såhär har det gått i tidigare säsonger, och såhär har jag velat att det skulle gå:

Vinnare säsong 1: Bebe Zahara Benet
MIN vinnare säsong 1: Nina Flowers

Vinnare säsong 2: Tyra Sanchez
MIN vinnare säsong 2: Raven

Vinnare säsong 3: Raja
MIN vinnare säsong 3: Raja eller Yara Sofia

Vinnare säsong 4: Sharon Needles
MIN vinnare säsong 4: Sharon Needles eller Chad Michaels

Vinnare AllStars: Chad Michaels
MIN vinnare AllStars: Chad Michaels eller Raven

Vinnare säsong 5: Jinkx
MIN vinnare säsong 5: Jinkx eller Detox

Det har ju ändå gått ganska bra det där :D Jag har dock fortfarande djävligt svårt att se VARFÖR Tyra vann i säsong 2. Jag är ledsen, men mot Raven och Jujubee så är Tyra INGENTING. Argh!

Okej. Det var lite tugg om det :D

Detox sminkade sig själv svartvit till sista avsnittet. HUR ballt som helst! <3

Detox sminkade sig själv svartvit till sista avsnittet. HUR ballt som helst! <3

För övrigt så skulle jag nästan kunna döda för den underbara fjärilsklänningen Jinkx hade på sig i finalen ♥♥♥