Lord Knubbdäck

481835_484412538280669_1812895305_n

Pic not related

Men hörni. Det här med hur mycket min mage svullnar upp varje gång jag äter? Och JA, klart magen blir större när man proppar ner mat i den, men jag kan mellan varven få en mage som jag utan tvekan skulle kunna fejka graviditet med. Tro mig, jag har minst en gång fått frågan om jag är gravid efter att jag har fått i mig mat…

Är det normalt? Skall kläderna verkligen spänna så hårt över magen, eller är det någon form av överkänslighet mot någon? Har hört att både laktos och gluten kan ha den effekten på mage, men vet inte hur mycket sanning det ligger i det. För den delen svullnar inte magen när jag dricker mina laktossmäckade smooties, eller glutenfulla frukostfrallor, så det faller ju lite på det.

Svullnaden går ner under dagen, men… what. Halp! Någon som har någon vettig idé vad det kan röra sig om, och huruvida jag kan motverka det eller ej?

1 svar på ”Lord Knubbdäck

  1. De kan helt enkelt vara så att du har dålig matsmältning och att gaser därmed bildas av mat som ligger kvar för länge. Vissa saker tar längre tid för magen att bearbeta och då bildas gaser.

Kommentarer är stängda.