Dålig start på dagen

Ingen vidare bra morgon idag. Oavsett allt annat så är det guld värt att vakna upp tätt intill knipsar och få mysa lite, men allt runtomkring var dåligt. Jag vaknade halv två i nättras av en fruktansvärd mardröm, varefter jag blev liggande i sängen i säkert fem minuter innan jag vågade sätta ner fötterna på golvet så att jag kunde gå på toa. Tog med mobilen för att slippa sitta ensam, och när jag kröp ner i sängen igen så var jag fortfarande väldigt illa till mods. Jag minns inte så mycket av vad som hände, men jag var omringad av människor som blev monster när de såg varandra genom ett fönster, och jag hade ingenstans att fly. De var helt blålila i ansiktet. Det låter förmodligen löjligt, men ni vet ju själva hur det är när man drömt något som gör en rädd och förtvivlad.

Samtidigt som jag vaknade ur min mardröm så insåg jag att jag legat helt fel med benen på något vänster, så att mina knän var helt stela och väldigt ömma. Foten gjorde ont också. Fan då. Det gör den fortfarande; när väckarklockan ringde var jag väldigt stel, väldigt trött och väldigt öm. Dumma kropp.

Lyssnar nu på Dropkick Murphy’s och har just knött ett par mackor till frukost. Det är grått utanför fönstret men jag tänkte ta en liten promenad senare. Jag har en hel del jobb att pilla med och förhoppningsvis vaknar jag till på riktigt snart.

Jag och mamma stannade ju inom Fredrik och Fridas en sväng igår kväll och blev bjudna på middag. Passade på att klappa på Fridas (enorma!) mage innan vi gick därifrån också. Tisdag är BF och jag är så nyfiken på vad det är för liten filur de har på väg där! :D Bli faster är en helt ny erfarenhet för mig och jag längtar – jag kan bara tänka mig hur mycket Fredrik och Frida längtar efter sitt lilla barn! :)

Nåväl. Jag skall försöka få upp lite fredagsfavoriter här senare idag – det blev ju inga förra veckan pga Stockholm, så det får banne mig vara dags idag. Hepp!

Foto: Monica Hansson (2012)

Foto: Monica Hansson (2012)