Kära grannar ovanpå…

…SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA sluta hamra/borra/gräla/nuppa/spela dålig musik på SKITHÖG volym vareviga djävla dag. M0U6ZW1D

Jag förstår verkligen inte vad ni gör däruppe, men ni har borrat 3-4 dagar i veckan i flera månaders tid. Ni dammsuger två gånger om dagen. När ni inte högljutt skriker på varandra så möblerar ni om eller låter bli att stänga av er djävla väckarklocka så att den väcker mig varenda morgon.

Ni sätter ALDRIG upp lappar för att förvarna när ni har fest, ni har inte alls greppat att man skall spela tystare efter 22:00 av hänsyn till grannarna och ni är oerhört enerverande.

Kan ni inte för EN ENDA DJÄVLA GÅNGS SKULL låta bli att väsnas så djävulskt? EN DAG?!

JAG ORKAR INTE.

Mvh,
Zombien i lägenheten under.

 

2 svar på ”Kära grannar ovanpå…

  1. Jag dammsuger nog fem gånger om dagen, minst. Varenda gång katterna varit på lådan. Dammsuga tycker jag att man får göra hur ofta man vill men det låter ju jättekonstigt att de borrar så många dagar i veckan och att skrika på varandra och spela musik efter 22 är ju minst sagt störande beteenden. Du borde ringa störningsjouren någon gång. Det kanske lär dem en läxa. I alla fall någon gång då de spelar musik mitt i natten.

    • Ja, dammsugandet i sig är okej. Det är mest i kombination med ALLA ANDRA ljud de gör som det börjar bli irriterande. Är någon av dem hemma så väsnas de. Alltid. Det ÄR lyhört, men det känns inte riktigt som att de tar hänsyn till att de kanske stör. Igår spelade de (dålig) musik i tre timmar i sträck, ungefär. Oerhört störande när jag försöker se på film :/

Kommentarer är stängda.