Squeeee

Screen Shot 2013-03-19 at 11.11.37 AM

YouTube at it’s best!

Livet är bra. Jag älskar att vara frisk nog att vara på kontoret med mina kollegor. Jag jobbar på bra, känner mig effektiv och samtidigt hinner man munhuggas lite, förfasa sig över att lToro skar upp tummen på potatisskalaren vi försökte hyvla ost med (fråga inte) och få reda på att vissa kollegor tycker att det är kul att komma till kontoret ”bara” för att höra mig ranta argt om saker, haha :D

Also, dagens enda sämsta ordvits baserades på att Erik ville ha en godare ost och jag upplyste honom om att osten redan var Goud(a). Trumvirvel, ridå!

DHL lyckades faktiskt ta sig hit och leverera mitt paket, så nu har lite fler av presenterna jag har köpt till Martin anlänt. Weee! Knipsarpresenter.

Det är fortfarande extremt ostormigt utanför fönstret och nu kan det fan få hålla sig så. Onödigt om vädret tänker komma som en eftertanke precis när jag skall gå hem t.ex. Om tre timmar, dvs. Det kan få storma om fyra timmar, det är okej, men inte före dess. Kthxbai.

Ikväll skall jag se färdigt filmen jag påbörjade igår och sedan se ifall jag har något mer kul från nittiotalet att titta på. Eller ja, kul är väl fel ord när man pratar om ”Skamgrepp” haha, eh. Den är väl mest bara ångestjobbig och magontsdålig liksom. MEN senaste episoden av RuPaul’s Drag Race är släppt så jag tänker inte göra NÅGOT innan jag har fått se den, iiiih. Team Jinkx/Team Detox! ♥

Okej, jag är inte så sammanhängande här. Får se ifall jag kan skriva något vettigt senare, jag har en del saker jag har blivit sådär rantande provocerad av som jag skulle vilja skrika på/om. Just nu är jag bara vid för gott humör för att känna för att sura, så ja. Jag avvaktar med det :)

För övrigt startade tydligen min eventuella sign för morgondagens innebandy en meme-trend:

Screen Shot 2013-03-19 at 12.56.46 PM

…..

→ UPDATE! ←

Screen Shot 2013-03-19 at 3.05.19 PMJag älskar den här arbetsplatsen ♥