Fjällstorm

Stickad tröja med revor; Queen of Darkness, köpt på Shock. Gråmelerad långärmad teeshirt; H&M. Kort svart trikåkjol; H&M.

Stickad tröja med revor; Queen of Darkness, köpt på Shock. Gråmelerad långärmad teeshirt; H&M. Kort svart trikåkjol; H&M.

Inleder morgonen med att lyssna på soundtracket till Phantom of the Opera (lögn, jag lyssnade på en mängd musik tidigare, t.ex. Knorkator och Rockbitch) och undrar väl mest var vädret tog vägen..? Det var förvarnat utlovat ”Säsongens Värsta Storm™” och 25 centimeter snö och gudarna vet vad, men istället så blåser det inte mer än vilken sommardag som helst i Visby, och det har inte ens kommit en (1!) centimeter snö än. Eh… Okej. WHY NOT. Enkelt för mig att promenera i i alla fall :) Jag vet inte ens ifall jag hoppas att det blir värre eller om det helt enkelt bara får hålla sig såhär så att det är lika lätt att ta sig hem. Smarta zombien har ju sommarskor på sig :P

8 dagar tills jag fyller år, min bror har köpt bil, igårkväll såg jag två filmer men jag kan inte för mitt liv komma på vilken den första jag såg var (den andra var ”Skamgrepp” med Moore/Douglas, men jag hann bara se halva innan brodern ringde och snackade och sedan gick jag och sov istället) och inte för att det spelar roll och jag kan lätt ta reda på det när jag kommer hem, men just nu känns det väldigt irriterande. Argh! Scumbag brain.

AH! Kom på det! ”Kiss the Girls” såg jag, för jag var på humör för lite droolworthy Cary Elwes :3 Meow.

Okej. Nu är jag hungrig, om två timmar är det frukost och jag vill nog mest få sova lite. Mina ögon försöker locka och fresta; ”Stäng ögonen bara en liiiten stund, vi lovar att du inte kommer att somna!” Scumbag eyes.

Här får ni en väder/rubrikrelaterad låt att lyssna på och den ÄGER.

Okej. Hejdå.

2 svar på ”Fjällstorm

  1. Snyggt!!!
    Jag är fan sugen på den tröjan själv. Men det är ju inte mycket till tröja för pengarna, dock.

    • Haha nej, det är lite spännande hur mycket pengar jag just betalat för en ”trasig” tröja haha :D

Kommentarer är stängda.