Shrug

lal nu blev det ju samma tröja OCH samma halsband på denna bild som den igår, men denna är istället tre år gammal istället för ett år gammal så öööööh ja hej

Jag skall på lokal och ta en öl på lördag, jag får väl vara snygg och ta lite aktuella selfies då KANSKE. Jag har ju typ 8 skuggor till som skall testas av de jag vann från My Pretty Zombie Cosmetics, så vi får se vad jag kan hitta på.

Torsdag eftermiddag, vi har haft Teamsmöte där vi plötsligt skulle rollspela så det blev ju lite stelt, lol. Then again har jag inte spelat rollspel sedan ehhh typ januari (?!) så det är ju något som förvisso hade varit kul, men då vill jag ha en tydligare karaktär än ”kund eller receptionist” och kanske lite fräna tärningar att yeeta.

Mitt ben blir allt bättre, idag kunde jag gå till jobbet utan någon större problematik så det är ju skönt. Jag känner av ibland att det fortfarande värker lite, men i jämförelse med hur ohemult ont jag hade i måndags så har jag verkligen inga klag alls på det just nu. Äpplen och päron, allt gör skillnad om man sätter det i relation till varandra.

Försökte få tag på en tvättid i helgen men det var HELT fullbokat så jag har nu en tvättid på tisdag. Överlever nog fram tills dess, Johan tog lite av min tvätt både i söndags och igår när han tvättade så yay <3

Mmm. Inte så mycket mer att säga idag. Ni får ha en fin dag — snart är det fredag! :)

Lämna ett svar