Spamzilla

Här är en gammal Halloweenbild, hurra hurra! Som sagt, kanske tar någon aktuell selfie i helgen VEM VET.

Så i alla fall vad kul det var igår när jag i vanlig ordning efter publicerat inlägg lade ut blogglänken både på Bluesky och Facebook och plötsligt fick en varning från Facebook att de tagit bort det pga SPAM och att jag sedan fick fylla i 1 alternativ i en skitkonstig lista om varför det inte var SPAM och liksom inget var relevant. Så nu vågar jag inte posta fler blogglänkar på Facebook för även om sidan i sig är dum i huvudet har jag ingen lust att bli av med 15 års minnen, bilder och kontakter liksom. Jag har därmed uppmuntrat folk att följa Voodoobunny eftersom länkarna hamnar där automatiskt och hittills verkar det inte vara några problem där, iaf. Men liksom …what the fuck.

Kom hem igår och var mest trött och frustrerad men Johan hade städat och gjort jättefint och förberett maten som jag skulle laga så allt flöt på väldigt smidigt. Han är så djävla rolig för trots att han bara är ett år yngre och liksom BORDE ha samma koll och referenser som jag (vilket han har i allt annat?) så är han HELT okunning om saker som figurerat på internet. Han känner inte till bash.org eller warpdrive (drog ju en bloodninja-referens igår), han känner inte till tubgirl, goatse, lemonparty och hade bara någorlunda koll på vad rickrolling är och gud mitt hjärta, han är så himla genomfin så det finns inte. INGEN FÅR VISA HONOM DETTA, har han klarat sig fram tills nu är detta INTE en utmaning att förstöra det. Låt den enda som sluppit se den här skiten (lol) fortsätta leva i en värld där de här bilderna inte existerar, ok? (ni får lov att rickrolla honom men det är fan det enda)

Fredag, solen skiner, mamma var just här med två kassar med grejer till mig som jag skall försöka få med mig hem efter jobbet. Jag skall nog låna Johans åkkort så kan jag få med mig LITE av grejerna iaf, den ena kassen är svintung och var tillräckligt problematisk att bära från hennes bil → skolan för att jag ens skall överväga att bära den till bussen, så den får stå tills jag och Johan kan fara inom och hämta den. Han ville ha med mig på roadtrip till Varberg i eftermiddag, så kanske vi kan fara inom när vi åker hemåt?

Ikväll är tanken att vi skall se DEATH RIDER IN THE HOUSE OF VAMPIRES som jag har velat se i *checks notes* 3 år så jag har det att se fram emot :D Annars är mina helgplaner mest: duscha, ta en öl imorgon, kanske komma igång med att sy lite? Jag hade först någon tanke om att ta mig inom Stoff och Stil (jag vet att de numera heter Selfmade men i mitt huvud: inte) och fixa fodertyg till min jacka, men eftersom jag inte har bestämt mig för hur den skall se ut än så vill jag avvakta tills jag vet ifall jag skall fixa knappar eller dragkedja till den. Det lutar åt knappar, men jag måste landa i ifall jag kan göra detta snyggt, först.

Right-oh. Nu skall jag posta detta och sedan gå igenom ett par listor jag har att roa mig med. Wooo. Skall även: rengöra kaffemaskinen. Ha en fin helg!

Lämna ett svar