men GE ER FÖR FAN

Igår när jag kom hem från jobbet hade jag fått ett brev från min gamla bank. SUCK. En information om att mitt konto kostar 25:- i månaden. Ehh. Vilket konto? Vi har ju sagt UPP DET? VAD MENAR NI så jag ringde dem idag och vi fick det utrett, att det förmodligen har skickats per automatik i och med att vi stängde och fick öppna mitt konto igen för att kunna lösa den här konstiga skulden som blev pga deras misstag osv osv. Gud jag är så sjukt trött på den banken, men nu hoppas jag verkligen att allt är klart där.

I övrigt nyheter har jag haft möte nummer 2 med min ”nya” bank och det känns fortfarande jättebra. Vi har snackat pensionssparande och fonder och whatnot, så jag tror att jag har lite mer koll på läget nu? Håller ju på att avsluta ett separat sparande jag haft hos extern tjänst som jag vill flytta över till nya banken, så har fått lite riktlinjer kring detta också. Det bolaget fick nys om mina förehavanden och ville boka in ett samtal för att se ifall de kan få mig att stanna kvar (parafraserat) och jag har inte svarat lol. Får se ifall jag kan reda ut flytten av pengar själv så att jag inte behöver ha kontakt med dem kring det, men det märker vi. Det kommer väl att ta en dag eller två till innan jag är i fas att kunna flytta pengarna; jag sålde av fonderna igår så det är väl tidigast imorgon det går att gå vidare med nästa steg.

Det är kallt hemma. Vi har trott att värden varit snål som inte slagit på värmen, men det är någon form av rör som är trasiga som de håller på att reparera just nu så det kommer igång …….inom två veckor. Vad bra. Det är alltså KALLT hemma. Vi tänder mängder av värmeljus för att försöka ha en hållbar temperatur hemma. Det är förvisso mysigt med alla ljus, och jag är relativt varm av mig numera i och med förklimakteriet(tm) men morgnarna är kyliga och det sätter ju lite ribban för resten av dagen.

Jag har bokat resa till Toro i november! Han har visserligen katt numera (what) så jag får förbereda mig på att det kommer att bli allergiskt, men det skall bli kul att komma dit för häng och JULKLAPPAR. Vår årliga tradition sedan flera år tillbaka, det blir bra <3 Ser fram emot vin, karaoke och panikattacker på köpcentret :P (vin och karaoke hemma, tho) Jag ligger ju bra till med julklappsinköp so far, är i princip helt klar med köp till Johan och Elvira och till alla barn, har koll på vad jag skall ge svärisarna och den sidan av familjen så det är mest …mamma och brorsönerna, typ? (HA! Som att jag inte kommer att hitta och köpa tusen saker till Elvira lol)

Hmm. Jobbar i Majorna idag, som jag nämnde igår. Just nu går det mest ut på att skicka en massa mail, men det är fint att vara här och umgås med mina Majornamänniskor också. Har jag sagt att Majorna så mycket påminner mig om Malmö? Jag vet inte om någon annan håller med, men så som jag ser Malmö så finns så många paralleller med Majorna och det tycker jag om. Jag saknar Malmö, ju. Kommer inte att flytta dit igen för jag bor med Johan och det tänker jag göra tills jag dör, men jag kan ändå känna att Malmö var *min* stad på ett sätt som Visby inte längre är, eller kanske ens var.

Nåväl. Ha en fin dag! Det tänker jag ha, trots att benet fortfarande beter sig.

Tjipp och hej!

Lämna ett svar