Creaky pink

Töntface har fått sitt smink och på den här bilden finns tre av dem! Två ögonskuggor i puderrosa av olika intensivitet, och sedan ett rosaglimmigt rouge.

Helgen har varit BRA! Jag och mamma drack vin och lyssnade på all möjlig musik och pratade om allt mellan himmel och jord. På lördag förmiddag kom mina tre favorittjejer och kramades och pep FASTER CARINA, men sedan blev det lite sorgligt när Luna hade fått för sig att jag skulle åka med dem hem och jag ju istället skulle hoppa på mitt tåg till Göteborg. Har lovat att jag skall åka dit snart och hälsa på, så skall kika på vad jag har för helger som passar mig och passar dem tänker jag. Tillbaka i Göteborg, Elvira skulle sova över hos kompis så jag och Johan stack över och hängde med Pelle och Mattias och Albert och det blev SENT men var mycket trevligt. Igår kikade vi först på UFC prelims och sedan stack vi ut och plockade oTROligt mycket svamp som vi sedan rensade framför main card (wooo Pereira!) innan jag insåg att mitt ben gjorde brutalont och jag lade mig.

Benet har gjort ont hela natten och det gör fortfarande ont MEN det gör lite mindre ont nu så jag hoppas att det har börjat släppa. För mycket knäböj i skog? Antagligen. svamp svamp svamp

Så… all in all, otroligt värd helg. Det gör mig bara lite ledsen att jag måste sitta och ha svinont, men c’est la vie antar jag.

Igår fyllde PAPPA år! Grattis bästaste pappan ♥ ♥ ♥ Hoppas att du hade en fin dag. Du var saknad, i vanlig ordning.

Majorna imorgon, annars inga särskilda planer i veckan. Johan far ner till Varberg~ på lördag för att jaga och jag skall nog ut på lokal och ta en öl eller två för att fira Martin D, annars skall jag nog mest försöka komma igång med något av mina syprojekt — dvs, så fort vi INTE har vardagsrummet fullt av kantareller på tork, då.

För övrigt: Hämtade ut mitt kapptyg i torsdags efter jobbet och det är SKITSNYGGT och jag vet inte om det kanske blir en klänning av det istället :D Förmodligen inte, men drömma kan man ju. Skall mest lista ut hur jag vill göra konstruktion för denna, får skissa lite och se vad som känns rätt och vad som blir snyggt och vad jag kan klara av att göra. Ett alternativ är rak krage och dragkedja; ett annat är slag och knappar. Hmmm.

Right-oh. Ha en fin kväll!

Lämna ett svar