NEVER-ENDING STORY (jag blir tokig)

ahahahaha jag är så djävla trött på allt vad banker heter just nu

Så i alla fall, jag blev uppringd av banken vid halv fyra i fredags eftermiddag — av den trevlige som hjälpte mig i fredags. Han hade upptäckt att det var ett par till släpande betalningar som hamnat fel, bad om ursäkt och bad mig sätta över det sista. Sure, klart jag löser. Men en fredag eftermiddag vid halv fyra så kommer det ju att dröja över helgen innan det kommer in, liksom. Fredag kväll: övertrasseringsvarning på kontot. Lördag morgon: Övertrasseringsbot på 100:-
HMMM.

Och imorse; pengarna jag satt in har dragits, men det finns YTTERLIGARE en skuld. Löste överföring på denna efter att jag ringt och fått prata med samma trevliga som i fredags; han hade även tagit bort övertrasseringsboten från mig innan jag ringde, så han hade liksom koll. Men det innebär ju inte att jag inte har suttit hela helgen och varit stressad över att jag måste ringa och bråka med dem IGEN och eventuellt behöva förklara för dem varför jag inte vill betala en bot för en övertrassering som verkligen inte är mitt felllllllllll men ja det löste sig ju. Suck.

Nu ser det ut som att allt är frid och fröjd på kontot, så skall ringa imorgon igen och be dem dubbelkolla och sedan släcka kontot för mig. Igen. Sedan går vi inte tillbaka till den banken igen, herregud.

Annars har helgen (haha jag skrev banken först, lever fucking rent-free i huvudet på mig) varit bra, även om jag mest har haft ångest, mensvärk och århundradets allergier? Sade till Johan i fredags när vi for mot Blekinge och ögonen inte ville sluta rinna att ”jag har allergier redan nu och vi har inte ens träffat hunden än” och han ba ”ah men jag har en grävling i baksätet” ???????? okej ??????? den skulle Merkel ha, så det fanns ju en förklaring. Jag var mest bara sådär ……varför ligger den inte i en påse i så fall, jag är ju allergisk. Men skitsamma, inte hans fel as such, ingen av oss hade väl förväntat oss att mina allergier skulle gå fullSTÄNDigt djävla bananas nu liksom. Men satan vad jag har nyst, snorat, haft rinniga ögon, hostat, haft svårt att andas mellan varven…. kul helg. Minns inget alls av Blekinge. Allt var bara Allergier™ (yaay).

Vi kommer inte att fira jul i Blekinge i år eftersom svärisarna skall till Stockholm över julen, så jag slipper i alla fall ett par dagar i omedelbar närhet till pälsdjur där, men det känns så djävla trist att bli begränsad av att det finns djur på platser. Jag vill kunna klappa djur? ha energi?? inte må skit???

Suck.

Nåväl. Vädret har varit fint, vi har haft ett par trevliga dagar bortsett från snor osv så jag får inte klaga för mycket. Bra snack, bra planer rörande julmat och julklappar osv osv. Mycket som är ”osv” nu men ehh överlev. Det får jag göra :P

OKEJ HEJDÅ