Never-ending story (banken)

Hej, nu är jag hemma igen. Lite av ett lur dock, för om lite över en halvtimme hämtar Johan mig och så far vi till BLEKINGE över helgen, så ha! Gick ni på den lätt—- ja, jo. Hej, i alla fall.

Stockholm gick bra, vi hade väldigt fint väder så bortsett från att min resa upp blev dumt med (fick boka om pga helt plötsligt ersattes en bra bit av sträckan av ersättningsbuss och alltså NEJ TACK) så jag tog ett tåg som gick en kvart tidigare och som då skulle vara framme 3 timmar före konferensens start. Det var dock lite strul med bromsarna så vi blev en halvtimme sena in till Centralen, vilket i mitt fall var HELT OKEJ för då var det mindre tid jag fick idla innan det var dags att möta upp med de andra. Hann sminka mig och måla naglarna.

Köpte denna knytblus ↑ på Reningsborg för typ 50:- vilket är hur bra som helst. Fungerade jättebra för en lagom coporate goth-look, jag var representativ både vad gäller företaget OCH subkulturen untz untz.

Försökte lösa mina sista bankbestyr med gamla banken på vägen hem på tåget igår och ehhh det var 40 minuters kö för att ens få hjälp och sedan blev det ändå fel, så varit tvungen att ringa in två gånger till idag — första gången för att få reda på att jag skulle ringa kontoret för det var det som hjälpte mig igår och ba ja jo men det var det här numret jag ringde vad menar du? Hon var otrevlig. Jag sade tack och hej och lade på för jag orkade inte. Sedan ringde jag kontoret vid 10, fick typ hjälp och nu är det KANSKE löst? Så otroligt TRÖTT på hela grejen nu. Förhoppningsvis är det klart nu, för jag orkar verkligen inte hålla på att bassla med skiten längre. Jag vill bara lämna min sura etta i recension på Google och sedan vara klar med detta. SUCK.

Johan for ner och jagade igår så bortsett från en snabb puss i nättras när han kom hem och en kram när jag gick till jobbet imorse har vi ju inte setts på typ hundra år, så det blir fint med en roadtrip. Tråkigt att vädret inte är det bästa, men det är också slutet av september så det är ju helt rimligt detta. Han är förvarnad på att han skall få höra allt om de senaste turerna med banken när han hämtar mig :P

NÅVÄL. Jag har grejer jag måste hinna med innan han kommer, så jag avslutar nu. Ha en fin helg! Det tänker jag ha. Krams!

ps. Fika med Caroline var världens bästa grej och jag tycker så djävla mycket om dig, Töntosaurus Rex

1 svar på ”Never-ending story (banken)

Kommentarer är stängda.