Ett liv, en helg

Jag skippade att blogga igår, men idag så! Här kommer …veckans KANSKE enda blogginlägg? Jag skall ju på konferens ons-tors, och på fredag har jag kort arbetsdag och sedan far vi till Blekinge. Kanske hinner skriva något där innan vi skall iväg, men jag vågar inte lova något.

Så… Vad har hänt sedan sist?

I torsdags var det min systers 45-årsdag och HELVETE vad den smockan träffade mig. Jag drömde mardrömmar natten mellan onsdag och torsdag, och bestämde mig lite hastigt och lustigt för att ta ut en semesterdag där sedan eftersom jag hade ett sådant enormt högt ångestpåslag och mest bara ville gråta (vilket jag också gjorde, i ett par omgångar). Jag var inte alls beredd, jag trodde att jag skulle klara detta utan att bryta ihop. Jag inser väl mer och mer att jag BÖR gå och prata med någon, för även om vi alla hanterar döden olika osv så verkar jag ju ha lite extra svårt för det. Det är 19 år sedan hon gick bort, jag borde kunna hantera detta bättre. Borde-schmorde. Ni fattar.

Hade någon form av plan på att städa och fixa hemma istället, men istället blev jag sittande och glodde på skräp-tv hela dagen istället. Man får göra så, när det behövs. Sydde färdigt det sista på den lilla vikingoutfiten jag gjort åt Wilmer (skjorta + byxor passade; ylletunikan var för tight så där får jag tänka om) och sedan var jag tillbaka vid full vigör på fredagen. Hade möte med min gamla chef och min nya chef, och sedan for jag och Sven iväg och löste lite småärenden; lite inköp, lite flörtande med däckverkstad.

Helgen, festen: HUR bra som helst. Allt var perfekt. Så fint väder, sov som en dröm i min nya varma sovsäck, barnaktiviteten blev jättebra, maten var underbar, folket var så fint. Söndagen: HJÄLP så bakfull. Vi snackar inte om den. Jesus wept.

Igår ringde jag till min förra bank och sade ”hej jag är skitmissnöjd med min nuvarande bank och de vägrar tydligen ha med mig att göra, kan ni göra XYZ?” och de sade JA och vi bokade ett möte nästa tisdag och nu har jag dragit i alla bromsar jag kan på nuvarande banken. Så fort lönen är flyttad (efter imorgon, senast fredag beroende på hur tiden ser ut och hur trött jag är på tåget imorgon) och jag har fått över pengarna från mitt ISK så ringer jag och säger tack och dra åt skogen åt dem. Vilket djävla kundbemötande, hur svårt är det att säga ”JA VI KAN” eller ”NEJ DET GÅR INTE” och sedan ta det därifrån? Jag har verkligen inte bett om några konstigheter utan att de skulle göra VAD DE SADE FÖR ETT ÅR SEDAN ATT DE KUNDE HJÄLPA MIG MED. Jag är på nivån nu att det nog blir en recension (lol) för jag är så djävla trött på hur de har sig. Jag vet inte. Vi får se.

Nåväl. Sov inte jättebra i nättras, är lite orolig över hur illa jag skall sova inatt. Jag måste gå upp vid halv fem imorgon för att hinna med min buss till stationen för att hinna med mitt tåg som går 05:59 till Stockholm. Jag kommer nog inte att sova på tåget? Vi får se. Jag hoppas på bättre plats än när jag for upp i våras. Jag hoppas på lugn och ro och ingen konstig sätesgranne. Vi får se. DET LÖSER SIG.

På torsdag innan jag far hem skall jag fika med Caroline! ♥ Det ser jag fram emot. Ett par timmar hinner vi hänga innan jag skall hem igen. Arbetsdagen är ju ändå bara restid, så jag kan ju förlägga den restiden som jag vill.

Mm. Ja. Det var väl det? Ha en fin dag, vi kanske hörs på fredag. KANSKE. :)