hejdÅ

Här är en rynkig kvinna som fick VISA LEG PÅ SYSTEMET idag igen. Snälla. Varför. Låt mig vara gammal i fred. Jag ser inte alls ut att vara under tjugo.

Här är också en kvinna som ÄNTLIGEN ÄR KLAR MED GAMLA BANKEN och som fått jättetrevlig hjälp från nya banken (gammel-gamla banken) och allt känns bra igen. Hurra! Nu skall jag bara få hjälp från den sista instansen jag vill flytta pengar från så har jag förhoppningsvis ordning och reda på getterna sedan.

Igår efter jobbet for vi och storhandlade mat, så nu finns det stash hemma. obs raida inte oss ifall det blir krig obs

Idag jobbar jag i Majorna, men skall fara tillbaka ”hem” till Östra om 40 minuter igen. Är seg i huvudet, har lite begynnande huvudvärk men jag sitter inte helt ergonomiskt här märker jag.

Mamma fyller 65 på torsdag så jag har införskaffat present åt henne + jag håller på med det där broderiet hon sade att hon önskar sig. Jag skall se ifall jag kan visa bild på det sedan innan hon får det, men so far verkar det bli bra tbh! Det är påfåglar och en fånig text. Ni fattar när ni ser det, lol.

Jag har inte så mycket att säga idag, annars. Jag är mest glad över att jag är klar med den eviga dyn som är bankaffärer som blir fel. Ikväll skall jag fortsätta brodera. Jag behöver bli klar senast torsdag, men gärna innan dess. Ehh. Jag broderade lite på vagnen på väg hit, men det är svårt på vagnen för jag sitter ändå med en nål och viftar och man vill ju inte råka vifta till någon med något spetsigt, liksom.

Right-oh. Ha en fortsatt fin dag!