165 cm Carina

Mina klänningar är skickade och jag är JÄTTETAGGAD på att få dem …snart. Helst nu. Helst igår. Det är tre svarta klänningar i olika modeller och jag vill glida runt i svarta kjolar och vara en sval häxa och ha dinglande halsband och alldeles för stora örhängen på mig. Som man gör, ni vet.

Torsdag. Solsken! Igår kvittrade fåglarna, men jag har inte hört några idag (än). Jag fick mina sulor igår så nu sitter jag här och är en centimeter längre med fötter som inte helt får plats i skorna längre för de var ju jättehöga? Men det känns annars helt okej om än lite märkligt att ha ett tryck mot hålfoten, det är jag inte van vid. Får se ifall det märks någon skillnad i mina stackars höfter också, det är ju det jag hoppas på :)

Jag har legat lite lågt med torsdagsöl nu i början av 2024 men ikväll har jag en trevlig en på kylning! Kameran har varit urladdad och jag är för låst i att jag vill ha vettiga bilder, så då har det blivit att stå över vid ett par tillfällen för öh jag är perfektionist och dum i huvudet? :D

Det blev ingen and igår! De hade inte hunnit tina, så vi får äta dem ikväll istället. Igår blev det köttfärssås och sedan lade jag mig och läste tills jag somnade. Sov helt okej men har vaknat till ett par gånger, och jag har drömt konstigt. Som vanligt, så. Får se hur pass jag får sova i helgen; sistgång jag sov hos mamma satt vi uppe till tre på natten och snackade haha, så jag räknar inte helt med att komma i säng i vettig tid imorgon. Det blir vad det blir — det är också helt okej om vi släcker och sover vid 23, liksom. Inte jättepepp på resan ner tho, behöver ta vagn till Korsvägen och buss till Mölndal Station och därifrån tåget ner till Varberg där hon hämtar mig, men jag ville ju hellre ta bussen till Centralen och därifrån tåget. Jag stör mig på extrabiten mitt i, jag gillar inte alls byten.

Jag har hittat vilket tyg jag skall sy nästa hängselklänning till viking i! Det blir ett finfint rostbrunt som jag tror dels kommer att vara snyggt mot mina egna färger (inklusive mitt fejkade röda hår) och som kommer att passa med allt det blåa jag redan har till min nuvarande vikingoutfit. Får se när jag orkar beställa tyg bara, det blir väl tidigast på februarilönen men det beror på hur jag ligger till ekonomiskt inför min fest för det kommer ju att kosta en del med all dricka, snacks osv. Iiiiiiiih jag är så djävla stressad redan nu över denna fest?? varför tyckte jag att detta var en bra idé herregud

Jag är i vanlig ordning ett litet väsen av ångest. Det får vara så. För det mesta är det hanterbart och det är nu ett tag sedan jag sistgång hade en fullfjädrad ångestattack (räknar INTE in paniken jag fick i lördags när mina allergier ballade ur!) så det är ju ändå skönt. Jag har en viss ångest på måndagar men det är mest för att allt just då känns så stort, hotfullt och oövervinnerligt. Det löser sig, alltid. Jag är omgiven av människor som vill mig väl och har min rygg, jag behöver bara inse det när jag hamnar i mina ångestdippar.

HEJDÅ