Gudarna måste älska mig

  • Jag hittade ett kvitto jag hade tappat bort så att jag kunde skicka in det nu när det återigen efterfrågades av ekonomiavdelningen
  • Jag har tre gånger den här veckan fullständigt misslyckats med parkeringsappen trots att jag har använt den i över ett år och VET HUR DEN FUNGERAR och trots detta inte fått en enda parkeringsbot, även fast jag egentligen borde ha skulder på 2100:- nu

Jag är mest bara glad över att saker har löst sig, men just nu har jag lite ångest som jag hoppas ger med sig snart. Det är tre timmar kvar av arbetsdagen och sedan åker jag ner till mamma och umgås, så jag får bara hålla ihop en liten stund till. Allt blir bra allt blir bra.

Igår postade Urfaust en länk till en sida där man kunde köpa patches så jag hoppade in och beställde en direkt eftersom jag gärna vill ha Urfaust på min svarta satanistjacka, men när jag senare under dagen gick in för att kolla om alla varianter var slutsålda och då var länken BORTA. Det har varit såhär en gång tidigare, de postade en skitsnygg longsleeve jag ville ha och sedan var den länken också BORTA. Jag undrar lite varför de tar bort länken så fort det är slutsålt? Blir folk sura för att de klickar i onödan eller va.

Frrrrrrr

Jag vill mest att mina klänningar skall komma. I mitt huvud är de perfekta, men det är de väl säkert inte när de väl kommer haha. Jag beställde en kofta som sedan inte alls satt som jag ville och som var i ganska kass kvalitet och ibland blir det ju så. Jag hoppas dock att mina tre svindyra svarta häxiga klänningar ÄR bra, för eh… svindyra, som sagt. Host.

Nåväl. Jag skall vattna blommor och se ifall jag kan göra något åt golvet här — det blir så slemmigt direkt när det är snöväder ute, alla drar in snö och lermodd och sedan är allt bara en enda sörja. Men det är så otacksamt att skura, för man måste skura av det minst två gånger och sedan blir det brunkladdigt igen direkt när nästa person kommer inför dörren så orka, liksom.

Ha en bra helg!

1 svar på ”Gudarna måste älska mig

Kommentarer är stängda.