inb4 flygfä i munnen

Gammal bild because varför inte

Onsdag! Mindre än en timme kvar av arbetsdagen och vi sitter här och väntar på en elev som missat hittills 35 minuter av sin lektion. Suck. Kan inte skicka hem läraren än heller *ifall* eleven skulle snubbla in här om en liten stund, men är inte eleven på plats vid halv får Daniel åka hem.

Mina sulor har kommit och ligger i brevlådan hemma, så nu skall vi se ifall detta kan vara en Magisk Lösning för mina ömma höfter! Wooo!

Idag har det varit jättedåligt väder, men också inte. Imorse var det snöstorm och orange vädervarning, men det var varmare än jag hade räknat med så jag var helt genomsvettig när jag kom fram till jobbet efter att ha pulsat i snön med tjockaste jackan, varmaste mössan och min amazeballs halsduk jag har stickat själv. Aja, bättre det än att frysa. Jag hade också förberett min promenad i snöstormen med att smörja in ansiktet med ansiktskräm som i stort sett hade runnit bort fullständigt när jag kom fram här, så jag fick börja dagen med att torka bort allt kladd från fejjan lol.

Oh well. Nu är det inte längre storm eller farligt väder, och jag ser fram emot att komma ut och GÅ HEM idag. Jag tog ju bussen hem igår också men det kom bara vagn efter vagn efter vagn fram tills jag stått i en kvart och väntat på buss som skulle komma ”om 1 minut” och höll på att få dåra. Det kom TVÅ bussar. Alla pressade in sig på den första bussen, vi som inte orkade springa och pressa hamnade på buss två som var i princip tom, så heja er som hoppade in på den överfulla bussen istället för att vänta i en halv minut lal

Idag har jag haft någon form av icke-religiöst betingad änglavakt då jag startade parkering för en bil i Majorna och efter 2,5 timme upptäckte att jag hade startat den PÅ FEL ADRESS så jag var helt övertygad om att det borde ha kommit en p-bot och det blir ju självklart jag som får betala den när det är jag som gjort fel, men lo and behold: INGEN BOT. Jag får köpa en trisslott på vägen hem eller något, sådan här tur har man ju aldrig. Det var ju ändå fint väder då, så man kan inte skylla bristen på p-vakter på stormen heller.

Nu for Daniel hem, vi får väl se ifall eleven dyker upp eller inte. Förmodligen inte — vi försökte även ringa när eleven var 10 minuter försenad och ingen har ringt tillbaka, så det verkar bara ha glömts av fullständigt. Annars ringer ju folk och säger ”hej hjälp jag är på väg!” liksom.

Mmm. Det var väl det jag hade att komma med idag. Johan skall laga gräsand åt oss ikväll, det blir spännande. Hejdå!