Schmancy

En bild från nyårsafton för jag var trots allt ganska snygg då. Viktigt! OBS jag har en rosa BH på mig, så att ni inte tror att jag a) är väldigt indecent samt b) har något annat än en 35-årings kropp because YIKES vad jag har en 35-årings kropp numera. Så det skall vara, tydligen.

Tisdag och fortsatt lugnt och bra på jobb. Vi har lite lågsäsong vad gäller lektionstider verkar det som, men det behövs det också. Jag har fan fortfarande mardrömmar om schemat i somras, så alla dessa lediga tider är relativt lugnande att titta på. Apropå drömmar drömde jag så himla dumt om lite lajvare jag känner men jag misstänker att det beror på att det igår dök upp en lelle chattgrupp där vi lite försiktigt började diskutera planer inför sommarens Lazarus. Jag har för övrigt redan anmält SAMT betalat för mig, vilket väl är unheard of sådär ett halvår innan lajvet skall gå av stapeln, men jag hade lite pengar liggande och eftersom det är begränsat antal platser (350) så vill jag se till att låsa in en plats genom att vara helt färdig med allt sådant i god tid, faktiskt.

När saker och ting har börjat lugna sig och bli normala häromkring igen så skall jag sätta igång med sömnaden inför sommaren. Jag har som sagt följande projekt liggande:
– underklänning
– överklänning MED djävligt avancerade broderier (vilket förmodligen blir skitfult men men)
– red riding hood. Prolly inte till lajvet, men den skall åtminstone med till medeltidsveckan när jag springer runt i min lilla Svenska Flaggan som Disneyprinsessa-outfit (vilket såklart är en fullkomligt rimlig outfit!)

Så öh. Två klänningar. De går snabbt. Broderiet? Not so much, haha. Men det kommer att ge mig något att sitta och pilla med om kvällarna och det är ju ändå bra grej.

Trött idag. Vaknade i nättras av en hostattack och har sedan flera gånger vaknat till av spöregnet som slog mot rutan. Imorse blev det lite sovmorgon eftersom jag dels inte alls var pepp på att gå ut på promenad i SKYFALLET och dels inte alls kände att jag orkade städa nu under morgonen. Det blir ordning och reda i schemat framöver, just nu behöver jag nog mest bara lyssna på kroppen faktiskt. Man får göra det.

(just nu: näsblod. hepp.)