Romper stomper

Det bidde ingen klänning i miparti; jag har för lite av det gröna! Det blir, eh, en sommarknektdräkt istället! En romper! Jag har INGEN ANING hur man går tillväga men hjärnan är redan igång med idéer och jag är sjukt sugen på att börja klippa i tyget pga är lite lätt dum i huvudet men också väldigt entusiastisk. Tanken är slitsar och pluder och hela faderuttan också, så den skall absolut inte se såhär trist ut när jag är klar! Jag har svart ylle och svart linne och svart siden som skall få agera snyggdetaljer, så det kommer nog att kunna bli bra om jag bara håller tungan i rätt mun osv.

För övrigt firar jag och Knipsis 4 år och 11 månader idag och det är ju himla häftigt ändå :D

Jag skall hämta upp min tvätt om en timme (det blev bara EN maskin!) och packa och lägga mig tidigt pga vill börja sex-halv sju imorgon, så vi får se hur mycket jag klipper och nålar och har mig redan ikväll – eller om jag kanske kan hålla mig tills måndag när jag inte är så tidsbegränsad ;)

Men ja. Vad kul det är att få vara lite kreativ och sy! Jag har saknat det. Jag borde sluta upp med att BARA få de här pepp-perioderna på sommaren, hösten och vintern är ju banne mig optimala för lågmäld sömnad.

…och hjärnan gillar att få komma på kreativa lösningar på något som MEST TROLIGT kommer att fungera om man bara får rätsida på det :) Jag har skissat lite på ett mönster med en del pointers på saker jag måste hålla i åtanke när jag syr. Ni får hålla tummarna för mig, för detta är ett kul litet projekt! :)

Krams!